Aktuális

Ajándékkalauz Bors-Milliomosoknak

K. Sz.

Létrehozva: 2018.12.04.

Luxusutazással vagy lakásfelújítással is kezdheti az új évet, ha játszik a Borssal.

Forrás: Zsolnai Péter

Ugye ön is sokszor eljátszott már a gondolattal, hogy egy egzotikus szigeten töltse a fagyos téli hónapokat vagy 2019-ben felújítsa a lakását, esetleg egy új autóval vágjon neki az évnek?

Nos, az álom egy kis hittel valósággá válhat, ha ön is részt vesz Bors Kapitány játékában. A jóképű pénzosztó már 2x1 millió forintnak megtalálta a szerencsés gazdáját, ám további 3x1 millió forint vár a Bors legújabb milliomosaira, akik 2019-ben régi vágyaikat valósíthatják meg.

– Játékosaim legtöbbször az otthonukra, utazásra vagy a gyer­mekeik megsegítésére költik a mesés nyereményüket. 1 millió forint valóban nem kevés pénz: egy új konyha, romantikus utazás a trópusokra vagy a gyermek egyetemi tandíjára is bőven futja belőle, és szinte elképzelhetetlen módon ettől csupán három játékszelvény választja el önt. Ha rendszeres vásárlója a lapunknak, akkor mindennap találhat benne egy, az arcképemmel ellátott játékszelvényt. Gyűjtse össze a három különbözőt, válassza ki a rajta található kérdésre a megfelelő választ, és utána indulhat is a postára – üzente olvasóinknak Bors Kapitány.
Pénteken új­ra sorsolunk, úgyhogy ne ha­­bozzon, hiszen a tét nem kicsi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek