Aktuális

A pap, aki azzal hencegett, hogy belevizelt a miseborba, és gyerekpornóval üzletelt, ítélethirdetéskor azzal védekezett, ő csak egy beteg kiskutya volt

Bors

Létrehozva: 2018.12.25.

Egy 73 éves idahói papot 25 év börtönre ítéltek csütörtökön, azaz december huszadikán, miután beismerte, hogy gyerekpornóval kereskedett, sőt kábítószert is birtokolt.

A nyomozás szerint az interneten a férfi arról beszélt egy Bruno nevű csettársával, hogy nagyon szereti a kisgyerekeket, különösen a hatéves fehér gyerekeket, és hogy nagyon szívesen meg is ölne közülük egyett.

Ennek a Brunónak dicsekedett el azzal is, hogy lepisilte az egyházi törvénykönyvet, a keresztet is, és belevizelt a miseborba.

A rendőrök azután csapta le rá, hogy valaki adott nekik egy tippet vele kapcsolatban. A házkutatás során végül többb mint 2500 pornóképet találtak nála, amin kiskorúak láthatóak - néhány képen a gyerek még zokogtak is.

Az ítélethirdetés előtt a pap 17 percen keresztül beszélt arról, hogyan keveredett mélyebbre és mélyebbre, és egyszer azt is képes volt elmondani, hogy ő valójában csak egy nagyon beteg kutyuska, aki nagyon elszúrt dolgokat.

- Szörnyű bűntudatom van, és nagyon haragszom magamra - tette hozzá Thomas Faucher, de ezzel nem hatotta meg a bírót.

(via CrimeOnline, Idaho Statesman)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek