Aktuális

Várkonyi Andi: Szeretem Gábort, de így alakult

F. Zs., uv

2018. október 10. szerda 05:00

Néhány hét alatt megfordult a világ Várkonyi Andreával. Először szakított kislánya édesapjával, Bochkor Gáborral, a napokban pedig jelezte, hogy felmond a TV2-nél, és a menedzserétől is megvált.

Napok óta az egykori álompár, a 43 éves Várkonyi Andrea és az 54 éves Bochkor Gábor szakítása áll a hazai mé­dia­figyelem középpontjában. A Blikk a múlt héten hozta címlapon, hogy a sztárpár kapcsolata 11 év után zátonyra futott. Bochkorék közleményben erősítették meg a szakításukról szóló híreket, és azt is bevallották, hogy a szétválásuk nem friss, ugyanis nyár eleje óta nem élnek már egy fedél alatt. A Bors ez­után azt is megtudta, hogy a sztárpár egyik tagja sem búslakodik magányosan. 

Bochkor Gábor egy nála fiatalabb szépséggel múlatja az időt az elmúlt hónapokban, akivel igen bensőséges a kapcsolatuk, a csinos tévésről pedig kiderült, hogy egy sármos kollégája oldalán vigasztalódik. 

A magánéleti fordulatok mellett több szakmai változás is beköszöntött Várkonyi Andrea életébe, aki úgy tudjuk, hogy a különköltözése után nem sokkal hivatalosan jelezte a TV2-nél, hogy felmond. Ennek oka a pletykák szerint az, hogy bár szívesen folytatta volna a Micsoda nők! Várkonyi Andreával című női talkshow-t, de azt megszüntették. A beszélgetős, női műsor, ami a pszichológiát tanult Várkonyi szíve csücske volt, valóban nem szerepel a TV2 őszi programjában. Úgy tudjuk, ennek fényében Andrea a Fem3 Cafe című reggeli műsorát nem szerette volna vezetni, felmondott. 

A csatornát meglepetésként érte a hír, még úgy is, hogy a műsorvezető januárban egyszer már el akart menni a csatornától. Akkor az ATV-vel tárgyalt, ahol hírolvasóként szerette volna folytatni tévés pályafutását, de ez nem valósult meg, így Andrea maradt. 

A változásoknak még itt sincs vége, lapunk úgy értesült, nemrégiben hátat fordított a me­nedzs­ment cégének, a TMC-nek is, amely egyébként Bochkor Gábor ügyeit is intézi. Lehet, hogy ezért nem akart a céghez tartozni? Várkonyi Andreát erről is szerettük volna megkérdezni.

– Üzleti ügyekben nem tudok nyilatkozni, jelenleg élő szerződésem van a TV2-vel és a TMC-vel is – hárította el a konkrét választ Várkonyi Andrea, aki éppen betegszabadságon fekszik otthon, sajnos nem érzi jól ma­gát. – A magánéletemet érintő kérdésekről annyit – teszi hozzá rekedten –, hogy nagyon szeretem Gábort, mint a gyermekem apját, de sajnos úgy alakult, hogy már nem vagyunk egy pár.

További cikkek

Botrány

A hitközség elnöke Márki-Zayról: Nem tartom egy korrekt embernek azt, aki ilyeneket beszél

Politika

Márki-Zay Péter egészségügyi programírója korábban a vizitdíj mellett kampányolt

Ez is érdekelhet