Aktuális

Nem tetszett nekik az eladásra hirdetett autó, úgyhogy inkább ellopták

Bors

Létrehozva: 2018.10.30.

<p>A debreceni rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a két sarkadi férfit, majd lefoglalták és visszaadták az autót a tulajdonosának.</p> <p></p>

Forrás: Police.hu

Egy hajdúsámsoni férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. október 28-án arról, hogy autóvásárlás miatt megjelent az otthonánál két férfi, akik megfenyegették.

Az eladó az interneten hirdette meg Renault típusú autóját, majd megmutatta a vásárlási szándékkal érkező sarkadi lakosoknak. Mivel elmondásuk szerint az autó nem a hirdetésben szereplő állapotban volt, ezért az 53 éves M. Ferenc és a 22 éves M. Richárd felháborodtak, ordibálni kezdtek és megfenyegették a 27 éves eladót azzal, hogy megverik, ha nem fizeti ki nekik az útiköltségüket, mert átverte őket az autó állapotával kapcsolatban.

A hajdúsámsoni férfi nem tudott pénzt adni,ezért félelmében inkább ingyen átadta a járművet, és annak okmányait.

A nyomozók a beszerzett információk alapján azonosították a vásárlókat, akiket egy nappal később, 2018. október 29-én otthonukban elfogtak, majd előállítottak a rendőrkapitányságra.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai M. Ferencet és M. Richárdot önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanusítottként, a házkutatás során lefoglalt gépjárművet pedig visszaadták a tulajdonosának.

(Police.hu)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek