A savanykás kefir amellett, hogy igen gazdag kalciumban és fehérjében, a benne lévő baktériumoknak hála még a bélrendszerünkre is jó hatással van. Akik rendszeresen szenvednek puffadástól vagy gyakori hasfájástól, azoknak érdemes beiktatni a kefirt az étrendbe, mivel segíti az emésztést.
Sőt azok is fogyaszthatják, akik csak enyhébb laktózérzékenységtől szenvednek, mivel kevesebb benne a tejcukor, mint más tejtermékben. A növényi italból készült kefirt sem szabad elvetni, mert az előállítása hasonló a hagyományoshoz, így a jótékony baktériumok abban is megtalálhatók.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.