Aktuális

Meztelen képekkel vágott vissza, miután a szoptatás miatt megalázták a repülőúton – fotók

Bors

Létrehozva: 2018.10.02.

Durván megaláztak egy magyar származású szoptatós kismamát a New Yorkból Budapestre tartó repülőgépen, ám ő hihetetlen módon vágott vissza.

Forrás: Instagram/rekanyariphotography

A fotósként dolgozó Nyári Réka két és fél éves kislányával utazott Budapestre, de a hosszú út során a gyermek megéhezett, ezért az édesanyja megszoptatta. Az előttük ülő asszonynak ez azonban annyira nem tetszett, hogy hangosan tett megjegyzéseket a 34 éves nőre, sőt még azzal is megvádolta Nyárit, hogy mindezt csak azért csinálja, hogy elcsábítsa tőle férjét.

– Undorítónak nevezett, és

mindenféle obszcén megjegyzéseket tett rám,

miközben én csak csöndesen próbáltam megetetni a kislányomat – mesélte Nyári, aki boldog házasságban él New Yorkban.

Ezek után a több mint harminckétezer Instagram követővel rendelkező fotós annyira felhúzta magát a történteken, hogy eltökélte visszavág a megaláztatásért. Kihasználva a közösségi média adta lehetőségeket, meztelenül szoptatós képeket töltött fel magáról, melyek persze nemcsak a bosszúról szólnak, hanem gyönyörűek és művésziek is egyben.

Nyári rengeteg támogatást kapott olyan nőktől, akik hozzá hasonlóan még egy éves koruk után is szoptatják babájukat. Mint mondják ez az élet ajándéka, melytől mégerősebb kötelék alakul ki anya és gyermeke közt. Sokan persze nem nézik ezt jó szemmel ezt, és úgy gondolják – akár csak a féltékeny asszony a repülőn, – hogy egy szoptatós kismamának igen is el kell vonulnia a nyilvánosság elől, amíg megeteti a kicsit.

– A szoptatás egy természetes dolog, hiszen ezért van a nőknek mellük.

Aki egy gyermek szoptatásról a szexre asszociál, az beteg és perverz

– szögezte le az édesanya majd azt is elárulta, hogy általában csak a férjezett nőket zavarja ha publikus helyen szoptatja kislányát.

(via DailyMail)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek