Golyórágóként emlegetjük ma is a színes, egy sorba csomagolt édességet, amit Magyarországon egyedül Szabadszálláson gyártanak. Ahogy a 70-es években, ma is egyik egyedisége, hogy a csomagolásnak köszönhetően a szülő be tudja osztani, egy nap mennyit kaphat belőle a gyerek. Brazíliától kezdve Amerikán át egészen Irakig. Csak a méret és a csomagolás színe változik, az íz mindenütt egységes.
De hogyan készül?
– Ma már új gumibázissal gyártjuk ezeket a rágókat, a retró termékeket is illik olykor kicsit felfrissíteni – avatja be lapunkat Sánta Sándor, a Chocco Garden Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója.
A gömbrágó alapvetően nem magyar találmány, a német Hitschler cégtől, vagyis a legjobbtól tanultuk meg a gyártás módját.
Haladnak a korral
Savanyú rágó, drazsérágó vagy éppen sült krumpli rágó? Nincs vásárlói igény, amit a gyárban ne tudnának teljesíteni. De a rágók mellett ma már szaloncukor, bonbon, drazsé is készül itt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.