Aktuális

Bocsánatot kér-e Demeter és az álhír gyártó médiumok?

Bors

Létrehozva: 2018.10.17.

Demeter Márta hazudik és megsértette a katonákat - közölte a Honvédelmi Minisztérium.

Forrás: MTI

Demeter Márta hazudik, kijelentései sértők a katonákra nézve - válaszolta az MTI-nek a Honvédelmi Minisztérium, miután az Origo megírta, hogy Demeter Márta szándékosan fake news-t terjesztett és ezt a balliberális álhíroldalak azonnal tovább is adták.

Az MTI megkeresésére a Honvédelmi Minisztérium azt írta: Demeter Márta valótlanságokat állít, hazudik. Kijelentései egyben sértőek a katonákra nézve is.

A képviselő ahelyett, hogy a hivatalos iratbetekintés alkalmával az általa szenzációnak vélt kérdésben megkérdezte volna a szakembereket, kétes értékű politikai haszonszerzés céljából boszorkányüldözést hajt végre - tették hozzá.

A HM azt írta, hogy a miniszterelnök vezetéknevével egyező nevű tiszt egyéves külszolgálaton tartózkodott Cipruson. Ez idő alatt - a százados saját költségén - a felesége és a miniszterelnök egyik lányával azonos nevű kislánya is kint tartózkodott - jelezték, hozzátéve: ez a jogszabályi előírásoknak megfelel, mivel saját költségén bármely katona kiviheti a családját külszolgálatra a szabályzók betartása mellett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek