Aktuális

Elsírta magát a Jóban Rosszban stábja a meghatottságtól

kbv

Létrehozva: 2018.09.27.

Az egész stáb részt vett a szervezésben, hogy Fruzsina semmit se sejtsen. Kedvenc szereplője, Suhajda Dani is kivette a részét a turpisságból.

Megéltek már néhány lánykérést a TV2 Jóban Rosszban stúdiójának díszletei, ám olyat, mint szerdán, még soha. Egy szerelmes férfi, Szekér János ugyanis a fejébe vette, hogy emlékezetes lánykérést csinál barátnőjének, Fruzsinának. Felkereste hát a stábot, hogy engedjék be a stúdióba, hogy ott tehesse fel a nagy kérdést. Az életre szóló ajánlat olyan jól sikerült, hogy még a stáb is elbőgte magát.

– Másfél éve ismerjük egymást, de már az első pillanattól kezdve olyan komolyan gondoljuk ezt a kapcsolatot, hogy tudtuk, ebből házasság lesz. Éppen ezért kellett valami nagyot mutatnom, Fruzsi ugyanis régóta készül a lánykérésre, sosem csinált titkot belőle, hogy igent mondana. Szerettem volna valami nagyon személyes, csak neki szóló lánykérést. Ez a sorozat a kedvence, innen jött az ötlet – mesélte lapunknak a vőlegény, aki három hete felkereste a stábot, akik azonnal vevők voltak az ötletére.

– A kedvenc szereplője Fehér Roland, akit Suhajda Dániel alakít, még ő is segített nekünk. A szüleit is bevontam, ők hozták el a stúdióba. A szülei vállalkozók, azt találtuk ki fedősztoriként, hogy hirdetési szerződést kötnek a TV2-vel, és megnézhetik a Jóban Rosszban stúdióját is. Én előbb odamentem, elbújtam a díszletben, és amikor a Fehér-lakáshoz értek Danival, előbújtam, és megkértem a kezét. Nem sejtett semmit, nagyon meglepődött.

A stáb is annyira izgult, hogy végül mindenki együtt könnyezett, és még egy virágcsokorral is készültek Fruzsinak a nagy napra – mesélte lapunknak Szekér János. És bár óriási volt a meglepetés, a válaszban azért nem volt semmi meglepő: naná, hogy Fruzsi igent mondott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek