Aktuális

Édesanyja után a kétéves Gergővel is végzett a gyilkos

B. B.

2018. szeptember 28. péntek 20:50

Bestiális kegyetlenséggel végzett a gyilkos a 22 éves anyukával, szétverte Enikő fejét, majd a nő kétéves, ártatlan kisfiának, Gergőnek esett neki egy késsel.

Forrás: Czerkl Gábor

Egy gyönyörű, szőke kisfiú volt a gyümölcse a fiatal pár szerelmének, a 22 éves Enikő és élettársa, Gergely három éve alkotott egy párt, és viharoktól sem mentes kapcsolatuk épp most fordult volna egyenesbe. Ám tegnap délelőtt egy csapásra minden összeomlott.

Két férfi között őrlődött az áldozat

Enikő és kisfia, Gergő vérben úszó holttestére egy Várpalota külterületén álló házban találtak rá tegnap délelőtt. A ház Enikő családjának tulajdona, a fiatal nő itt élt kis­fiával és gyermeke apjával, Gergellyel. A környékbeliek szerint azonban Enikő megismerkedett egy másik férfival, így Gergelynek mennie kellett, igaz, aztán az új kapcsolat sem tartott sokáig, Enikő végül ismét gyermeke apját választotta, és a napokban közösen költöztek volna el Komárom-Esztergom megyébe. A gyilkosság idején Enikő élettársa nem tartózkodott otthon. A Bors a helyszínen megtudta: egy szomszéd fedezte fel a borzalmat, hívta a rendőrséget és Gergelyt is. Amikor a férfi a helyszínre ért, összeomlott, zo­kogva, ordítva, kínjában a földet rugdosva átkozódott, a mentők nyugtatót adtak be neki, majd kórházba szállították.

Csütörtök óta nem érték utol a lányt

A helyszínen tegnap megjelent az apa édesanyja is. F. Józsefné megerősítette: fia és családja most akart elköltözni, mert Gergely egy jó állást kapott.

– Ám most mindennek vége. A fiam csütörtök óta nem érte el az élettársát. Másnap reggel aztán sajnos kiderült, hogy miért – csuklott el az asszony hangja.

– A ház ablakait betörték. Úgy tudom, hogy Enikőnek szétverte a fejét a gyilkos, aztán a kisgyereket is megtalálta. Mi szerelmi bosszúra gyanakszunk – tette hozzá a nagymama. A meggyilkolt lány édesanyja sírva, maga elé nézve állt a helyszínen, és semmit nem tudott, nem is akart mondani a történtekről.

Szörnyeteg: elvágta a gyermek torkát

A Borsnak a szomszédok azt mondták, tudomásuk szerint a gyilkos nemcsak Enikővel, hanem Gergőkével is bestiális kegyetlenséggel végzett. A kisfiú torkát elvágta, esélyt sem adott neki a túlélésre. Senki sem érti, hogy miért kellett az ártatlan gyermekkel is végezni, a környékbelieket valósággal sokkolta a szörnyű eset. Aradi Virág, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a rendőrségre 10 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy nő és egy gyermek holttestét találták meg. Lapzártánk idején is tartott a helyszíni szemle, a rendőrség hajtóvadászatot indított a gyilkos után. 

Frissítve!

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást, majd a bejelentést követően rövid időn belül elfogtak egy személyt, aki a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható. A 40 éves férfit előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, kihallgatása folyamatban van – közölték a rendőrség honlapján.

További cikkek

Családi dráma

Megúszhatja a börtönt az anya, aki halálra szurkálta a kis Alexet

Családi dráma

Megdöbbentő fordulat a gyermekével végző pornósztár ügyében

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlanul meghalt a fiatal magyar énekesnő

ripost.hu

Igazi barátság: Összehozta A Nagy Ő Annabellát és Laurát

travelo.hu

Átmelegítenek és energiát adnak! A forró és fűszeres ételek napját ünnepeljük

hirtv.hu

Először szólalt meg Eva Rezesova szabadulása óta: „a mai napig bűntudatom van”

vaol.hu

Hat autót tört össze az ittas autós Szombathelyen - fotók

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: kabaréba illő góllal bukta a győzelmet Elefántcsontpart

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

ripost.hu

Óriási bejelentést tett a válófélben lévő Kulcsár Edina, te gondoltad volna?

ripost.hu

Összeomlott a magyar színésznő Babicsek Bernát temetésén, nem bírta tovább

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Portugália–Magyarország élőben az NSO-n!

origo.hu

Második meccsét is megnyerte a magyar válogatott következő ellenfele az Eb-n