Aktuális

Akkor boldog volt! Nem tudta, hogy az apja áldozatainak ruháival játszik

Bors

Létrehozva: 2018.09.03.

Forrás: Facebook

– Gyermekkoromban női ruhákkal játszottunk, nem tudtuk, hogy azok, azokhoz a nőkhöz tartoztak, akiket apám megölt – emlékezett vissza Fred és Rose West lánya, hogyan töltötte a gyermekkorát. 

Mae West Gloucesterben nőtt fel, a Cromwell utca 25 szám alatt, amelyik 1994-ben a horror házzá vált.

Az apja Fred West volt, akinek a felesége Rose segített megölni a férjének legkevesebb 10 fiatal nőt, köztük egyik lányukat, majd elföldelték az áldozatokat a pincében.

Daughter of serial killer couple, Fred and Rosemary West, speaks out about living with her parents in Britain's 'House of Horrors'

Mae West, the daughter of serial killer couple Fred and Rose West, has come forward and spoken about her childhood living in Britain's 'House of Horrors' in her new memoir titled 'Love as always, Mum'. She revealed how she was left traumatized after finding out what her parents had done in the Gloucester home.

"Azt szeretném érezni, hogy te tudsz velem beszélni bármiről. Tudom nagyon egyedül érezhetted magad. Nagyon hiányzol nekem néha, mérges vagyok. Ha igazán pocsékul érzed magad és szükséged van egy családtagra, anyára akivel beszélhetsz…Szeretlek és szeretnék minden megtenni érte, hogy túl legyél a dolgokon és legyél boldog amennyire lehetséges. Szeretlek, mint mindig Mama" – írta az anyám a durhami börtönből 1995 novemberében – emlékezett vissza azokra az időkre Mae West.

A levelet csupán két hónappal azután küldte a nő, hogy életfogytig börtönbe zárták, mert segített apjának Fred Westnek megölni 9 nőt és egy gyermeket, köztük Mae idősebb testvérét, Heathert.

– A közvélemény szerint ő volt a legördögibb asszony a világon, de én még hittem benne és vehemensen tiltakoztam az ártatlanságáért. Az elején még örömmel vártam a börtönből küldött leveleit – emlékezett vissza a nő.

– Az anyám soha nem ölelt át engem, amióta már nem voltam pelenkás. Nagyon sokat vert minket és a testvéreimet. Sok sérülésünk volt. Úgy gondolom anyám soha nem szeretett engem. Ugyanakkor normális életet éltünk: tévét néztünk, ünnepeltük a szülinapokat és vakációra mentünk – fűzte hozzá Mae.

Az anya, Rose West prostituáltként dolgozott Mae West gyermekkorában. Hét testvére közül kettő a mama klienseitől volt.

– Mialatt mi az idősebb nővéremmel, Heatherrel együtt vigyáztunk a testvéreinkre, addig a mama a legfelső szinten fogadta a kuncsaftokat. Apa lehallgató berendezéseket tett az egész házba, hogy hallja mamát és gyakran filmre is vette őt akció közben – emlékezett a nő.

Később kora tinédzserként, az anyja titkárnőjeként fogadta a hívásokat férfiaktól, és vette fel az előjegyzéseket a Mandy művésznéven dolgozó anyjának.

– Nem hozhattunk barátot hozzánk. Másodkézből szerzett ruhákat, fiú cipőket és rövid hajat hordtunk a nővéremmel. Otthon vertek minket nadrágszíjjal a legkisebb dolgokért is. A negyedik gyermek, Tara születése után a mama erőszakossá vált. Egyszer késsel támadt rám, keresztülvágta a mellényem, és felvágta a mellkasomon a bőrömet – fűzte hozzá a nő.

– Attól féltünk a testvéremmel Heatherrel, hogy az apánk megerőszakol minket. Célozgatott már rá kiskorunktól kezdve. Ezért van az a szokásom, hogy mind a mai napig egyik szememmel az ajtót nézem, ha zuhanyzom. Apánk próbálta, hogy nézzünk vele pornót, köztük olyan filmeket, amelyeket ő készített titokban az anyámmal és klienseivel – emlékezett vissza Mae a gyermekkorára.

A megölt nők többsége a bérlőjük volt, akiknek külön bejárati ajtajuk volt a szobájukhoz.

Fred West's daughters innocently played dress up in clothes of dad's victims

The daughter of Fred West has told how she and her sister innocently played dress up in clothes which she later discovered belonged to her dad's victims. Mae West and sister Heather stumbled upon a cupboard full of women's clothes and shoes at their home in Gloucester.

– Egy nap, 8 éves lehettem, felfedeztünk egy szekrény ruhát és cipőt. Heather és én abból öltöztünk és anyánk nem bánta. Mint később megtudtam az áldozatoké volt.

– Egyik nap meglátogatott minket Anne Marie, apám első házasságából született lánya, akinek elmondtam, hogy apánk szexuálisan zaklat minket, amire azt válaszolta, hogy nem tudjátok már sokáig megúszni. Mire elmesélte, hogy az anyja segítségével őt már megerőszakolta az apja.

1987-ben Mae nővére, Heather 16 eves lett, és egy nyári táborba készült elmenni dolgozni.

– Előző nap még láttam némán ülni az ágyán, és ez volt az utolsó alkalom, hogy láttam a nővérem. Szerencsés voltam, hogy élve, fiatalon el tudtam otthonról szabadulni. 20 éves voltam már amikor kiderült az igazság, és a rendőrök megtalálták az áldozatok maradványait a ház pincéjébe ásva – adott hírt róla a Mirror.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27412_resized.jpg?avcount=1714024210
origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27407_resized.jpg?avcount=1714024210
origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160763_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160463_auto_resized.png
hirtv.hu

Iránytű Intézet: Magyar Péteré a legerősebb ellenzéki párt, de a Fideszt nem veszélyezteti + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160844_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158286_auto_resized.jpg
vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27406_resized.jpg?avcount=1714024210
origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160835_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Miért nem jött vissza játszani?" - elkékült és holtan esett össze a 10 éves, mosolygós kisfiú

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/77QRqHkkmmuF0DtZdXHGjDbLVd1Rdd15Zl1PLKolGu0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY4NGFhYTc5ZTZlMjQ5Nzg5NGIzZjUzYTcwYjNlYjE5.jpg
Gyász

„Zsuzsi volt a legkiválóbb tanítványom” – egyetemi évek vártak a bakancslistás lányra

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/y-hkqrD9dfxH2X-iPEDLAF9i6gfpXCOX-pjYpdmstVQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UxMjg3YmU3YzY3OTQ5ZDNiOGRkMThjNmNjNGUxMjI4.jpg
Patkánytámadás

Dráma Ócsán: Ijesztő elváltozást találtak a patkány által megharapott kisbaba szervezetében