Aktuális

A rossz rajt ellenére szeretik Rossit

K. B.

Létrehozva: 2018.09.10.

Edzésekkel és megbeszélésekkel töltötte 54. születésnapját a telki edzőközpontban Marco Rossi szövetségi kapitány. A finnországi vereség ellenére szurkolók százai biz­tat­ták a neten.

Bár a finnek elleni 1-0-s vereséggel kezdett a nemzeti csapatnál, a szurkolók szeretete továbbra is töretlen Rossi iránt. A drukkerek között általános vélemény, hogy az olasz szakember – akinek öt napja volt felkészíteni a csapatot – tehet a legkevésbé az újabb fájó eredményről. Az 54. születésnapját tegnap ünneplő szövetségi kapitányt magyarok százai köszöntötték fel biztató sorokkal a közösségi oldalakon.

„Nagyon köszönöm a születésnapi jókívánságokat. A szombati csalódottság után ma örül a szívem az üzeneteknek köszönhetően. Természetesen szerettem volna győzelemmel ünnepelni, de sajnos ez most nem sikerült. Így ez a következő alkalomra marad” – írta a kapitány. Rossi egyébként már a finnországi meccs előtt is megérintette a rajongók szívét, amikor arról írt, sajnálja, hogy el­hunyt, szeretett nagyapja nem láthatta őt a magyar válogatott kispadján.

Az olasz szakember a Tamperében elvesztett pontokat a görögök ellen szerezné vissza. Ehhez pedig még a születésnapját is munkával töltötte a telki edzőközpontban. Az MLSZ-től megtudtuk, hogy tegnap délelőtt a csapat egyik felének már edzést vezényelt, míg a többiek re­generáláson vettek részt. A délután pedig megbeszélésekkel és újabb tréningekkel telt. Nagy ünnepség tehát nem volt, de a játékosok és a szakmai stáb többi tagja természetesen nem felejtette el felköszönteni a mestert. Ebéd után egy tortával és egy névvel ellátott válogatottmezzel lepték meg Rossit, illetve a szintén születésnapját ünneplő Hegyesi László szertárost is. A legnagyobb ajándék azonban egy győzelem lenne kedden a Groupama Arénában.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek