Aktuális

Több mint egy tucat szellemmel szexelt, most gyereket akar egyiküktől

Bors

Létrehozva: 2018.08.06.

<p>Amethyst Realm sikeresen felhívta magára a világ figyelmét, amikor bevallotta: eddig összesen 15 szellemmel feküdt le. Most a gyermekvállalás előtt áll - Ausztráliában találta meg az igazit.</p>

A szellemekkel folytatott szexuális kapcsolatairól híres fiatal nő elmondta: egyikükkel kezd komolyra fordulni a helyzet, így szívesen vállalna egy félig szellem, félig ember gyermeket.

Realm „újfajta” viszonyai még 12 évvel ezelőtt kezdődtek, közvetlenül azután, hogy különvált vőlegényétől. A szakítás oka megcsalás volt. A lány éppen szexuális aktusban volt egy szellemmel, mikor kedvese rájuk nyitott.

Belebotlott az igaziba

A brit lány Ausztráliában találkozott „élete szellemével”, akit ugyan nem lát, de nagyon is képes vele kommunikálni – és persze szeretkezni. A pár visszatért az Egyesült Királyságba, ahol kapcsolatukat már komolyabb státuszban folytatják.

– Egy nap, amikor a szabadban sétáltam, hirtelen valami elképesztő energiát éreztem. Tudtam, hogy egy új szerető közeleg – árulta el a lány megismerkedésük részleteit a Daily Recordnak. – Elég komoly a helyzet, főleg, mert egy közös kisbabán gondolkodunk. Tudom, hogy őrülten hangzik, de utánanéztem a dolgoknak, és nem lehetetlen – folytatta Realm.

A szerelmes lány úgy hiszi, az orvosi fogalomként már létező fantomterhesség valójában egy szellemszerető szellembébije, mivel őket az emberi elme és test képtelen feldolgozni. Realm egyébként még tavaly hozta nyilvánosságra sajnálatos szakításának okát, majd a további 15 szellemszeretőről is mesélt.

Aki egyszer elkezdi egy szellemmel, nem tud leállni

– Körülbelül 12 éve már annak, hogy először kerültem szexuális kapcsolatba egy szellemmel. A vőlegényem rengeteget volt távol munkája miatt, amikor elkezdtem érezni valakinek a jelenlétét – magyarázta a „szellemes” kapcsolat kezdetét. Egy nap a lány úgy döntött, szexi fehérneműt húz, és eltölt egy kis időt a vendégszobában, ahol a leginkább érezte a szellem jelenlétét.

Egy ideig várt, majd mivel nem akart túl rámenősnek tűnni, lefeküdt aludni. Ám mielőtt álomba szenderült volna, a szellem felbukkant, és megkezdődött az aktus. A vőlegénye ekkor hazaért, és rajtakapta őket. Állítása szerint egy férfialakot látott menyasszonyán feküdni. A különleges élményt követően Realm teljesen elfordult a hús-vér férfiaktól, és még további 14 szellemmel létesített szexuális kapcsolatot. Mára pedig nagyon reméli, egyszer teherbe eshet egyiküktől.

– Alapos kutatást végeztem a gyermekvállalással kapcsolatban. Könnyen lehet, hogy a fantomterhesség esetén valójában egy aprócska szellembaba növekszik a nők hasában, csak épp emberi mivoltuk miatt képtelenek kihordani – fejtegette Realm. Elmondta továbbá azt is, hogy élete első szelleme szerelmes volt belé, de egy idő után kihunyt a láng köztük. Ausztrál szellemszerelmével azonban minden tökéletesen alakul, hiszen a gyermektervezés is folyamatban van. Realm arra a kérdésre, hogy egy szellemszex orgazmussal ér-e véget, csak ennyit válaszolt: – Részemről igen.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179642_auto_resized.jpg
origo.hu

Szívinfarktust kapott a Veszprém legendás kézilabdázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714594215
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178675_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179804_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Cseh Katalin budapesti városokról beszél, belezavarodott a mondanivalójába + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177870_auto_resized.png
hirtv.hu

A Ruszwurm Kft. szerint folyamatosan fizetik az I. kerületi önkormányzatnak a használati díjat + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27653_resized.jpg?avcount=1714594215
origo.hu

Ez a fiatal énekesnő csalta hónapokig a vőlegényét Marics Petivel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173481_auto_resized.jpg
astronet.hu

A Vénusz a Bikába lép, a Mars a Kosba: ez a nagy egymásra találások ideje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180253_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Lesújtó hírt kaptunk: elhunyt a válogatott labdarúgó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714594215
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180176_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/ryFyxt_g2nQRoVqKGkjeG-vgMF3hk1UyrS1sddxlpQg/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyMWY1YTExNjExYTQyYzdiMmQ0OWUzZDhjNGI2YWI0.jpg
Betegség

Lacusért és Bogiért küzdenek a szüleik: senki sem tudja pontosan, mi a két kisgyermek baja

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/fkTNPRW9LoZY_HPk1L6nbB-sgLO1uoiBgrzb--sll_w/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0MGEyMjVmMWNjOTQ3M2E4MjJiODNlNTkwZDc1ZmMx.jpg
Brüsszel

Menczer Tamás: Nem ezt ígérték! - Videó