Aktuális

Önszántából ugrott az autó elé az első iskolanapon az édesanya – fatális tévedés végzett vele

Bors

Létrehozva: 2018.08.16.

Kharisma James örömmel készült gyermekei első iskolai napjára, két gyerekéért és egy barátjukért ment az El Pasó-i intézménybe, hogy hazavigye őket. A 33 éves anya és a gyerekek a járdán közlekedtek, amikor egy autó közeledett feléjük. Az anya azonnal észlelte, hogy nagy a baj, ugyanis az autó hirtelen fékezés helyett gyorsítani kezdett, amikor közelebb ért. Kharisma igyekezett felhívni a sofőr figyelmét, ám amikor ez nem jött össze, úgy döntött, hogy testével védi meg a gyerekeket - írja a Mirror.

Posted by Kharisma James on Wednesday, December 13, 2017

A nő félrelökte a kicsiket, és az autó elé vetette magát. Az iraki veterán a helyszínen meghalt, de a gyerekek is megsérültek.

A nőt egy 58 éves nagyszülő ütötte el, aki az unokáiért ment az iskolába, és elmondása szerint megzavarodott a helyszínen, ezért lépett a fék helyett a gázra. A hétfői nap fontos volt El Paso életében, hiszen 60 ezer kisdiák kezdte meg az iskolai szezont, ennek megfelelően a hatóságok kiemelten figyeltek, ám ezt a balesetet nem sikerült megakadályozni.

Posted by Kharisma James on Thursday, June 15, 2017

„Ez a nap hatalmas reményekkel indult, de sajnos felfoghatatlan fájdalommal zárult” - mondta Juan Cabera közrendőr.

„Ez olyasmi, amire nem lehet felkészülni. De köszönjük a közösség támogatását, amely nagyon fontos az ilyen időkben. Imádkozunk a gyerekekért” - tette hozzá a hatósági személy.

A gyerekek jövőjének érdekében alapítványi gyűjtésbe kezdtek, amely sorűán néhány nap alatt 39 ezer dollár gyűlt össze, a cél 50 ezer.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek