Aktuális

Nincs könnyű élete, mégis mindenki szívét ellopja ez a folyton vidám kétéves - videó

Bors

Létrehozva: 2018.08.17.

A kétéves Roman Dinkel nyitott gerinccel született, ám ez sem tudta megakadályozni abban, hogy elrabolja az internetezők szívét.

Forrás: Facebook

Tune in tonight to watch Roman on the CBS Evening News with Jeff Glor!!Edited to say: Maggie will be on it too 😊

Posted by Defying Odds: Roman's Journey on Wednesday, August 8, 2018

Roman Dinkel hihetetlenül aranyos kis szemüvegén át pásztázza a világot, aprócska mankójával jön-megy, játszik és folyamatosan vigyorog mindenkire, ráadásul amióta megtanult beszélni, be sem áll a kis szája.

– Fogalma sincs róla, hogy mennyire híres. Mondtam neki egyszer, de egyáltalán nem érdekli. Hihetetlenül nyitott és vicces személyiség, egy igazi mókamester – mondta a kisfiú édesanyja Whitney Dinkel a People magazinnak.

Posted by Defying Odds: Roman's Journey on Saturday, July 14, 2018

A nyitott gerinccel született kansasi gyermek ugyanis több mint 220 ezer követővel büszkélkedhet a Facebookon. Az oldalt, melyet szülei eleinte csak azért indították el, hogy így dokumentálják a család számára beteg gyermekük gyógyulásának rögös útját, valamint felhívják a figyelmet a betegségre. Mielőtt a szülők észbe kaphattak volna, a kis Romanból szinte sztár lett.

“No fank you!”

Posted by Defying Odds: Roman's Journey on Friday, June 1, 2018

Az orvosok a terhesség huszadik hetében vették észre a súlyos elváltozást, ami nagyon megrémítette a szülőket, de bíztak a legjobbakban és igyekeztek pozitívan hozzáállni a problémához. Az első év nem volt könnyű számukra, mivel Romanon kívül van még két gyermekük és attól féltek, hogy nem lesz majd elég idejük mindhármukkal foglalkozni. Végül őket is meglepte, hogy mennyire jól kezeli kisfiúk a betegséget. Nemrégen tanult csak meg járni önállóan mankóival, és ugyan eleinte kicsit bizonytalan volt lépteiben, nagyon hamar beleszeretett az eszközökbe és már vígan sétálgat velük. Erről egy videó is tanúskodik, melyet 24 millióan tekintettek már meg, ezen a család kutyája mellett boldogan újságolja az állatnak: Nézd Maggie, sétálok! 

You think he’s proud of himself? “Look Maggie, I walking Maggie!”(for usage and licensing contact [email protected])

Posted by Defying Odds: Roman's Journey on Wednesday, August 1, 2018

Csoda, hogy az emberek odavannak érte?

“Hi guys!”

Posted by Defying Odds: Roman's Journey on Sunday, August 5, 2018

– Csak remélni tudjuk, hogy felnő, egyetemre jár majd, megismerkedik egy kedves lánnyal, összeházasodnak és boldogan élnek hosszú évtizedekig. Ám a nyitott gerinc nagyon komoly betegség, sose tudhatjuk, mi lesz a vége – mondta az édesapa, Adam Dinkel.

Posted by Defying Odds: Roman's Journey on Monday, May 7, 2018

A család minden pillanatot a lehető legjobban igyekszik kihasználni, hisz nem tudhatják, mit hoz a jövő gyermekük számára, ezért nagyon fontos számukra, hogy amíg tudják, boldog és fájdalommentes életet bizosítsanak neki. 

Posted by Defying Odds: Roman's Journey on Monday, May 7, 2018

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek