Aktuális

Kirúgott biztonsági őr zaklatta Pásztor Annát

Munkatársunktól

Létrehozva: 2018.08.08.

Elmeorvosi vizsgálat vár Pásztor Anna zaklatójára, akiről a Bors azt is megtudta, hogy leginkább a döglött állatok képe és a sámánzene szórakoztatja. A férfit akár egész évre előzetesben tarthatják.

A Bors kiderítette, hogy a Fővárosi Törvényszék Sajtóosztályának keddi közleményében, a Pásztor Anna zaklatójaként feltüntetett P. J. monogramú férfi egy fiatal, dunaszerdahelyi lakos. Megtaláltuk P. József közösségi oldalát is, amit végigböngészve igen ijesztő dolgokra bukkantunk. A férfi ugyanis amellett, hogy sámánénekeket hallgat, előszeretettel fotóz döglött állatokat. Több elpusztult, bogarak lepte nyúltetemről készült képét is mosolygós szmájlik kíséretében posztolt. De kedvenc zenéinek fenyegető dalszövegei is sokatmondóak.

Ahogy az is elég beszédes, hogy bár homályosítva, de szintén mosolygós fejecskével osztotta meg az énekesnő párjának dühös levelét az oldalán. Galotti Balázs az énekesnő gyermekeinek édesapjaként mutatkozott be P. Józsefnek, majd közölte vele, hogy először és utoljára írja meg neki, hogy ne merjen Anna közelébe menni. Ha pedig tovább folytatja az írogatást, ő maga tiltja le párja ol­daláról.

Mint tudott, P. József egy éve írogat és zaklatja Pásztor Annát, ami odáig fajult, hogy már gyilkossággal fenyegette az énekesnőt és zenekarát. Annáék elővigyázatosságból kiplakátolták a férfi arcképével a legutóbbi koncerthelyszínüket, megérzésük pedig bravúrosnak bizonyult. P. József ugyanis nem a levegőbe beszélt, és a hétvégi Anna and the Barbies-koncertre késsel a cipőjében érkezett. Ahogy lapunk megtudta, miután a korábban biztonsági őrként dolgozó P. József bejutott az eseményre, jó ideig Annához egészen közel, a második sorban csápolt, de a biztonságiaknak sikerült időben lecsapniuk rá.

A Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte a zaklató egy hónapos letartóztatását, de a Bors megtudta, hogy akár egész évben rácsok mögött maradhat. – Az előzetes letartóztatás határideje szeptember 6., ez­után a rendőrség és az ügyészség megvizsgálja, hogy a kényszerintézkedés meghosszabbítása indokolt-e. Abban az esetben, ha igen, az ügyészség indítványt tesz erre a bíróságon – mondta dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője. Lapunk úgy tudja, az előzetes letartóztatás meghosszabbítása minimum kettő, három, de akár több hónap is lehet.

Lapunk megtudta, hogy a férfi, aki meg akarta késelni Pásztor Annát, Dunaszerdahelyen él. Felkerekedtünk, hogy kiderítsük, ki is az a P. József. A 22 ezer főt számláló városba beérve, betértünk ez első kocsmába. A magunkkal vitt fotóról többen egyből felismerték a férfit.

– Látásból ismerjük csak – mondták többen is a vendégek közül. – Úgy látszik, rossz útra tért. Hallottuk, hogy mit művelt, és ez rossz fényt vet a városunkra. Kívánjuk, hogy nyerje el méltó büntetését! – vágtak egymás szavába, majd azt tanácsolták, látogassunk el a közeli Templom térre, mert ott van egy kaszinó, ahol biztosan felismerik.

Némi keresgélés után meg is leltük a lesötétített ablakú helyet, ahol egy erős testalkatú férfi vendég azonnal felismerte a fotóról a zaklatót. – Ismerem Józsit, nagyon jóban vagyunk. Nem tudtam, hogy előzetesben ül, de a kapcsolatunkra való tekintettel inkább nem mondanék róla semmit – zárta rövidre a beszélgetést a játékterem vendége.

A Templom téren a nagy melegben csak egy idős asszony fagyizott a templom tövében a padon a kisunokájával. Az idős hölgy, bár nem ismerte fel az őrült rajongót, de valami azért rémlett neki. – Ismerem a nevét, de egyszerűen nem jut szembe, hogy honnan. Ekkor a kislány kikapta a kezünkből a fényképet, és dermesztő mondatok hagyták el a száját. – Az oviban szoktuk eljátszani a Józsit. Általában Lórit jelöljük ki, mert ő mindig megüti a lányokat, és én olyankor sírok. Nemrég rendőrök voltak nálunk vendégségben az oviban, a kutyájukkal. Azóta én is rendőr szeretnék lenni – újságolta a hatéves Viki.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168384_auto_resized.jpg
origo.hu

Sírva fogadta Harry herceg III. Károly döntését

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27588_resized.jpg?avcount=1714450812
origo.hu

Egyre drámaibb világháborús helyzet: hadüzenetet küldött egy európai uniós NATO-ország az oroszoknak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168040_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiadták a figyelmeztetést: automatából ivott kávét a hölgy, torkához kapva kezdett fuldokolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17169054_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Pánik a Momentumnál: nem tudja a párt összegyűjteni az ajánlásokat, ezért levélben kért segítséget támogatóitól + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172724_auto_resized.jpg
ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27589_resized.jpg?avcount=1714450812
origo.hu

Újabb drámai részletek a bőnyi késelésről: még az ajtó is véres volt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174276_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Ma ünnepli születésnapját Borbás Marcsi: legjobb receptjeivel köszöntjük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175192_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Miért titkolózik Gáspár Győző? Sejtelmes utalást tett rá, hova költöztek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714450812
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172631_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Újabb válást jelentettek be: 11 év házasság után otthagyta feleségét a zenész

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gGc7j1-q9Do1_TFTQLnq1mNVr7FPnnGmitDfoPqgrG4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q4ZDU1ZDI5NzEwMzQ1NTVhYTY0MDlkNDZjNzM0MmEy.webp
Végzet

Motoros tragédia Komlónál: Daruval emelték ki Fanni holttestét az autó alól

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1PwazLrRBFEbdtf_fIH7jJ5SNqlkHDbqALHhVImfx20/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M3NTYxNGQ1MTM1NzRmNzQ5ZmQ1N2RhZTNmNmVkYzE2.webp
Remény

„Egyre közelebb repítik Dominikot Dubajhoz” – Curtis is segít a nagybeteg kisfiúnak