Aktuális

Felejtse el a 69-et! Itt a 68, a legújabb szexőrület

Bors

Létrehozva: 2018.08.09.

A 69 a kölcsönös élvezetről szól, ezzel szemben a 68 arra törekszik, hogy az egyik fél garantáltan felpezsdítse a másikat.

Mint azt már jól tudjuk, a 69 elnevezésú szexpóz az egyik legmerészebb mind közül. Lényege, hogy mindkét fél ugyanakkor, ugyanannyira élhesse át a gyönyört – a sokatmondó „69” pedig a pár elhelyezkedését szimbolizálja. Amennyiben elveszünk egyet ebből a számból, nemcsak egy újabb számjegyet kapunk, de egy másik szexpóz is születik – egy olyan felállás, ami valóban képes felforrósítani a párok intim együttlétét.

A 68 névre hallgató pozitúrát valójában úgy kell elképzelni, mint a 69 forróbb kistestvérét. Ebben a felállásban is fontos szerepet játszik mindkét fél, ám itt inkább egymás feltüzelése a cél. A pozícióban az egyik fél a hátán fekszik, miközben egy kisebb terpeszben feltámasztja térdeit. A másik fél ezt követően a fekvőre mászik, így az alsó fél hasa és a felső fél háta egymáshoz simulnak – ezzel a pár felső felének nemi szerve éppen összetalálkozik az alsó fél szájával.

A páros azon tagja, aki az élvezetet adja a másiknak, azaz alul helyezkedik el, nemcsak a száját használhatja aktus közben – kezei is szabadon garázdálkodhatnak a gyönyört élvező partner testén. Elkél némi gyakorlás és kreatív manőverezés ahhoz, hogy jól csinálják, de ha egyszer sikerül a lehető legkényelmesebben elhelyezkedni, a 68 kiváló módja lesz annak, hogy felizgassa partnerét.

A jó hír pedig az, hogy nemtől függetlenül, a páros bármely tagja helyezkedhet alul és felül is egyaránt – a póz lényege a közös élvezet.

(Daily Record)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek