Aktuális

9,7 milliárd forintos luxuslakásba költöztetik Michael Schumachert

Bors

Létrehozva: 2018.08.16.

Forrás: Bors

A hétszeres Forma 1-es világbajnokot jelenleg svájci otthonában ápolják 2013-as síbalesete után, melyet Franciaországban szenvedett el.

Az autóversenyzés legendájáról a szerencsétlenség óta nagyon keveset tudni, és habár családja hálás a rajongók biztatásáért, szeretnék a lehető legkevésbé bevonni a nyilvánosságot Schumacher lábadozásába, akit jelenleg is lélegeztetőgépekkel tartanak életben. Mint azt tudni, annyira súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy hiába szállították a Grenoble-i kórházba, ahol két életmentő műtéten is átesett, már nem tért magához a kómából.

2017-ben még arról írt a sajtó, hogy a család Amerikában folytatná Schumacher kezeléseit, ami akkor nagyjából összesen már hét milliárd forintjukba került. Végül mégis Mallorcát választották, ahol egy 3000 négyzetméteres területen elfekvő luxuspalotában folytatnák a világbajnok kezeléseit, mely egykoron a Real Madrid labdarúgócsapat elnökéé, Florentino Pérez Rodríguezé volt.

A villához két óriási kert és két medence is tartozik, valamint egy helikopter-leszállópálya, ami jelenleg sajnos valóban elengedtethetetlen a volt autóversenyző szállításához.

– Megerősíthetem, hogy Schumacher a városunkba költözik és már minden készen áll a fogadására – nyilatkozta a svájci L'Illustré magazinnak Katia Rouarch polgármester.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek