Aktuális

2,5 méteres piton jelent meg a vak férfi fürdőszobájában

Bors

Létrehozva: 2018.08.01.

Először azt hitte, egy nagyobb guriga szigetelőanyaggal van dolga, később mégis rájött, hogy egy halálos kígyó került a kezei közé.

A 60 éves Stuart Saunders épp zenét hallgatott egy átlagos éjszakán, amikor a fürdőszobájából kiszűrődő hangos zajokra lett figyelmes. A vak férfi felállt, hogy utánajárjon a dolognak. Alapos vizsgálódás után a falból távozó szigetelőanyag került a kezei közé, amit valamiért képtelenség volt felemelni. Saunders ápolója is felfigyelt a hangzavarra, így a férfi után szaladt. A felismerés ekkor következett: szigetelőanyag helyett egy hatalmas piton szabadult a fürdőszobába a vécécsészén át.

– Először azt hittem, egy tisztítószeres palack borult a földre, és ez okozta a zajt, de amikor besétáltam a fürdőbe, szembesültem az óriási kígyóval. Először visszafordultam, hogy egyáltalán felfogjam, amit láttam, majd azonnal figyelmeztettem Stuartot – mondta a vak férfi ápolója a Daily Recordnak.

Az eset egyébként nem valami egzotikus helyen történt, hanem az angliai Exeterben, így az is kérdéses, egyáltalán honnan került oda a termetes állat, amit végül egy helyi állatkereskedés szakértői fogtak be.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek