Aktuális

Minden menyasszony rémálma: élőben közvetítették, ahogy a vőlegénye faképnél hagyta az oltárnál - videó

Bors

Létrehozva: 2018.07.27.

<p>A vőlegény kicsivel az esküvő előtt, az oltárhoz készülődve futamodott meg a házasságkötés elől. A megalázó jelenetet a közösségi médián élőben közvetítették.</p>

A 24 éves Manow Jutathip Nimnual és vőlegénye, a 20 éves Phakin Junjerm július 22-én szerették volna összekötni hivatalosan is az életüket egy nagyszabású ceremónián Thaiföldön. Az eredeti terv szerint Manow extravagáns esküvőt tervezett, amit a Facebookon élőben közvetített (volna).

Közzétette: Manow Jutathip Nimnual – 2018. július 11., szerda

A menyasszony nagyon izgatottan készült a különleges napra, a pazar esküvőt extrém nagy előkészületek előzték meg, az esemény tiszteletére még egy óriási méretű plakátot is kifüggesztettek a fiatal párról, amihez a már korábban lezajlott hivatalos fotózásokon készült képeket használták. 

Közzétette: Manow Jutathip Nimnual – 2018. július 20., péntek
Közzétette: Manow Jutathip Nimnual – 2018. július 16., hétfő

A vőlegény azonban a legutolsó pillanatot választotta ahhoz, hogy meggondolja magát, és végül a család és a nagy vendégsereg szeme láttára, az oltár előtt  hagyta magára a menyasszonyt, majd megfutamodott az esküvő elől.

Közzétette: Manow Jutathip Nimnual – 2018. július 20., péntek

A csúf véget ért eseményről videó is készült, az öt perces felvételt a néhány perc alatt 5 millióan nézték meg a Facebookon. A menyasszony bánatát valószínűleg nem enyhítette, de a videó láttán a világ minden részéről együttérző és támogató üzenetek érkeztek hozzá.

(Daily Mail)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek