Aktuális

Már nyolc ember életét megmentette a tini, aki szívhez szóló üzeneteket hagy az öngyilkosjelölteknek

Bors

Létrehozva: 2018.07.27.

Forrás: Facebook

A 18 éves Paige Hunter poszttraumás stressz szindrómában szenved, és mivel pontosan tudja, hogy mekkora ereje van a legnehezebb pillanatokban akár egyetlen jó szónak is, ezért elhatározta, hogy segít sorstársain.

Posted by Paige Hunter on Thursday, June 28, 2018

A lány kedves és biztató üzenetekkel plakátolta ki a sunderlandi Wearmouth hidat, ahol egyre gyakrabban követnek el öngyilkosságot az elkeseredett, depresszióval küzdő emberek. Ezzel az egyszerű, ám szívhez szóló akciójával Hunter az elmúlt hetek során már nyolc ember életét mentette meg, amiért a Northumbria megyei rendőrség főfelügyelője, Sarah Pitts kitüntette őt.

Posted by Paige Hunter on Friday, July 6, 2018
Posted by Paige Hunter on Friday, July 6, 2018
Posted by Paige Hunter on Thursday, June 28, 2018

– Életem legmagányosabb és legfélelmetesebb pillanata volt, amikor a híd szélén álltam és életem értelmén töprengtem. Nem akarom, hogy bárki más is ennyire borzasztóan elhagyottnak érezze magát – mondta a Metronak a szociális gondozó szakon tanuló egyetemista lány.

Posted by Paige Hunter on Friday, July 20, 2018

Hunter ezen kívül egy gyűjtést is kezdeményezett a Gofundme oldalán a mentális betegségek megsegítésére, melynek egy részéből még több hasonló projektet indíthat. 

Posted by Paige Hunter on Thursday, June 28, 2018

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.suicidprevencio.hu oldalt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek