Aktuális

Hűtlensége okozta az asszony bizarr halálát

Bors

Létrehozva: 2018.07.11.

<p>Igen különös körülmények közt halt meg egy kétgyermekes édesanya a saját garázsában. </p> <p></p>

A 39 éves, kétgyermekes Tameka Hargrave saját otthonának zárt garázsában lelte halálát hétfő este a New Jersey melletti Newarkban, miközben járó motor mellett az autóban titkos légyottot folytatott egy idegen férfival. Hogy az eset még bizarrabb legyen, a hűtlen nő és szeretője holttestére Tameka férje, Kahali Johnson talált rá.

A férfi hazaérkezve gázszagot érzett a lakásban. Ment az erős szag után, majd a garázsban, az autó mellett a földön fekve megpillantotta feleségét és az autószerelő férfit.

Kahali az ABC televíziónak ezt nyilatkozta: - Amikor kinyitottam a garázs ajtaját, megláttam kiterülve a szerelőt és néhány lépésnyire tőle Tamekát is. Azonnal hívtam a mentőket - akkor még nem tudtam, hogy már halottak voltak.

A vizsgálatok szerint a párt éppen szex közben érte a halál, hivatalos források szerint szén-monoxid-mérgezés végzett velük. A rendőrség a halálesetet balesetnek nyilvánította, a férfi személyazonosságát azonban még nem hozták nyilvánosságra. Azt feltételezik egyébként, hogy a nő szexszel fizetett az 56 éves férfinak az autójavításért - tette közzé a Dailymail.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek