Aktuális

Hidegvérrel agyonlőtte barátnőjét egy férfi, mert az túl sokáig készülődött

Bors

Létrehozva: 2018.07.27.

A tragikus pillanatban a négygyermekes anya legkisebb, 9 hónapos kisfiát szoptatta, aki a földre zuhant, amikor a két halálos lövés eldördült július 19-én egy mexikói kisvárosban.

Forrás: Facebook

A 26 éves Gabriel Hernandez Reyes korábban már többször is bántalmazta a vele egyidős Hortencia Balcanzart: fegyverrel fenyegette és kábelekkel korbácsolta.

A gyilkos férjnek született egy házasságon kívüli gyermeke egy másik nőtől, felesége azonban ezt nem tudta feldolgozni, ezért súlyos depresszióba zuhant. Balcanzar apja nem érti, hogy ha lánya apósa és anyósa tudtak a bántalmazásokról, akkor miért nem avatkoztak közbe. Többször megígérték, hogy beszélnek erről a fiúval, de ez sosem történt meg. Szerinte csak kihasználták a fiatal és naiv lányt, hogy ellássa a háztartás körüli munkákat, miközben érzéketlenül nézték, ahogyan agresszív férje nap mint nap különösebb indok nélkül megveri őt.

A végzetes éjszakán a fiatal házaspár a nő szüleinek tanyáján volt, onnan mentek volna egy buliba, míg a nagyszülők vigyáznak a gyermekekre. Balcanzar azonban túl lassan készült el, a türelmetlen férj pedig nem bírta tovább a várakozást, hirtelen elővette fegyverét és két lövéssel végzett gyermekei anyjával, miközben az 9 hónapos fiukat szoptatta. Szerencsére a babának és a szobában tartózkodó négyéves testvérének nem esett baja.

Az áldozat édesanyjának szeme láttára történt az egész tragédia, aki azóta sem volt képes túltenni magát a látottakon. 

– Nem tudtam megmenteni őt, mert nem tudtam, hogy Reyesnél fegyver van. Kiszaladtam a házból, ő pedig azt sikította: anya! – mesélte zokogva a Daily Mailnek a gyászoló asszony.  

A gyilkos férj elmenekült a helyszínről, a rendőrségnek azóta sem sikerült a nyomára bukkannia. 


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek