Aktuális

Elkötötte apja BMW-jét, öt életet tett tönkre – videó

Bors

Létrehozva: 2018.07.25.

Forrás: Essex police

A 18 éves Max Maxwell teljes joggal érezhette felnőttnek magát, hisz nem elég hogy a személyi igazolványa szerint nagykorúnak számít, de néhány napja sikeresen megszerezte jogosítványát is. Felnőtt kor ide vagy oda, nem sikerült felnőtt döntst hoznia, amikor szó nélkül elvitte édesapja BMW-jét – hisz azt csinál, amit akar –, mert azzal lehet csak igazán menőzni a haverok előtt, és nagy sebességgel bevenni veszélyes, forgalmas kanyarokat.

Ám Maxwell azt nem tudta, hogy a nagy lóerőhöz illik némi rutint is szerezni, ezért fordulhatott elő, hogy egy kanyarban nemhogy a másik oldalra tért át, de még a túloldalon, a járdán gyalogló öt fiatalon is keresztülhajtott, amikor előzés közben elvesztette az irányítást apja menő kocsija felett. Az angliai Canvey Islandben bekövetkezett április 14-i szörnyű balesetről a közterületi kamerák készítettek felvételt, melyen jól látható, hogy milyen széles a forgalomtól elzárt terület az, ahova Maxwell berepült a kocsijával. 

Az öt, húszas éveiben járó fiú maradandó sérüléseket szenvedett a balesetben, mely örökre megváltoztatta életüket. A sofőrt három év három hónap szabadságvesztésre ítélte az Essex megyei bíróság, gondatlanságból elkövetett súlyos közúti baleset okozásáért, melyben a szakértők szerint kész csoda, hogy nem halt meg senki.

A jogosítványát természetesen végül nem postázták ki neki – írja a Mirror

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek