Aktuális

Viccből fogadták meg egymásnak: ha 50 évesen is szinglik lesznek, összeházasodnak – És megtették!

Bors

2018. június 6. szerda 15:00

Közel négy évtizeddel a középiskolai találkozásuk után összeházasodott a két barát, akik anno megígérték egymásnak, ha 50 évesen társ nélkül lesznek, összekötik az életüket.

Majdnem pontosan 37 évvel ezelőtt, még diákként találkozott egymással Kimberley Dean és Ron Palmer a minnesotai Saint Agnes középiskolában. A fiatalok között hamar barátság szövődött, ami lassan diákszerelemmé nőtte ki magát. Kapcsolatuk nem volt hosszú életű, mivel Palmer úgy érezte, még számos kaland vár rá, amikről nem akar lemondani egy tartós kapcsolat miatt. Őszintesége segíthetett abban, hogy a viszonyuk a szakítás után sem romlott meg, barátként, de külön utakon folytatták életüket. 

Az érettségi utáni években mindketten megházasodtak, Palmer 7 évig volt együtt nejével, Dean pedig 1998-ban szakított férjével, akitől két gyermeke született, Kayla és Konner. A középiskolai barátok az évek során is tartották a kapcsolatot, a férfi elmondása szerint bármikor fordulhatott barátnőjéhez, akkor is, amikor más nőkkel randevúzott. A kapcsolatuk mindig remekül működött, de közös múltjuk ellenére sem vett romantikus fordulatot.

A leghosszabb időszak 6 hónap volt, amíg nem beszéltek egymással, de a középiskola óta eltelt idő alatt ennél több időre sosem szakadtak el a másiktól. A huszas éveik végén jártak, amikor egy alkalommal úgy döntöttek, ha a sok rosszul sikerült kapcsolatuk után sem találnak társra és még az ötvenes éveikben is egyedülállóak lesznek, össze kell házasodiuk. Persze csak vicceltek. Mindketten csodás barátságnak tartották az övéket, befejezték egymás mondatait, nevettek a másik buta viccein, remekül kiegészítették egymást, de arra ennek ellenére sem gondoltak, hogy felhagyjanak a randizással és egymással folytassák.

2016-ban került újra napirendre a fogadalom, pontosan 37 évvel azután, hogy először randiztak egymással. Dean volt az, aki felhozta, hogy mi történne, ha újra megpróbálnák és a barátságukból párkapcsolat lenne? Parker sosem talált olyan nőt, akivel annyira jól érezte volna magát, mint barátnőjével, de mégis veszélyesnek érezte, hogy ezt a ritka emberi kapcsolatot kockára tegye. Úgy érezte, ha mégsem működne, egy igazi kincset veszítenének el. Viszont mivel mindketten érezték, hogy az egymás iránti vonzalmuk nem múlt el, belevágtak. 2017 szilveszterén Parker megkérte a nő kezét, június 1-én pedig fogadalmukat betartva össze is házasodtak. Úgy érzik, legyen szó bármilyen emberi kapcsolatról, létezik olyan, amit nem ad fel az ember. Az övék ilyen, egészen pontosan:

„Nagyjából ugyanaz, mint volt. Csak sokkal boldogabb!”  

További cikkek

Luxus

Kirúgtak az állásomból, két év múlva már évi 150 milliót kerestem

Tragédia

Szívszaggató: egy 3 éves angyalarcú kislányt holtan találtak az ágyában

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Leleplező videó, kitálalt a prosti Hadházy Ákosról

mindmegette.hu

Gyors, egyszerű és brutálfinom: félórás paradicsomos csirke

mandiner.hu

Oroszország harckészültségi ellenőrzésekbe kezdett

boon.hu

Bankot akartak rabolni az Avason

origo.hu

Már az újszülöttek is érzékelik a társas viszonyokat

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

vg.hu

Már tesztelik a Pfizer omikron elleni oltását, de csak az 55 év alattiaknak ajánlják

life.hu

Ez a tünet biztosabb jele az omikronnak, mint a pozitív teszt

nemzetisport.hu

Fehérvár: kevés gól ellen osztrák és ukrán segítség

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett, öngyilkos lett az ismert színész

origo.hu

Lelkesen fogadták a Sundance fesztivál első magyar versenyfilmjét