Aktuális

Szelfi buktatta le a csalót, aki milliókat akart kicsikarni egy szállodától

Bors

Létrehozva: 2018.06.11.

Csúnyán lebuktatta saját magát egy férfi, aki azt hazudta, hogy az all-inclusive szálloda ételeitől kapott gyomorrontást, és három héten keresztül lábadozott. Beperelte a hotelt, és úgy tűnt, meg is nyeri az ügyet, ám egy meggondolatlan szelfi mindent tönkretett.

Jadeep Singh egy esküvőre utazott a mexikói Cancun városába, ahol azt állította, hogy ő és legalább 12 vendég súlyos ételmérgezést kapott. A szálloda azonban nem kapott mástól panaszt, egyedül a 34 éves manchesteri férfitől, aki be is perelte őket. Komoly kártérítésre számított, ám legnagyobb meglepetésére a bíróság úgy döntött, hogy Singhnak kell fizetnie, méghozzá három és fél millió forintnyi fontot, mert bizonyítottan hazudott, amikor az állította, hogy megbetegedett az ételtől. Egy ártalmatlannak tűnő szelfi buktatta le, ahol láthatóan nagyon jól érzi magát és nyoma sincs a súlyos gyomorrontásnak.

Man who faked sickness for holiday compensation exposed by his smiling selfies

A lying holidaymaker who made a bogus sickness compensation claim must pay £10,000 to a tour firm. Wedding guest Jadeep Singh was caught out after posing for smiling selfies. He posted them online while claiming he was suffering a gastric illness.

A statisztika szerint egyébként 2013 óta 500%-kal nőtt meg azon kértérítési perek száma, melyekről később kiderült, hogy hazugságon alapultak. Évente mintegy 35000 ilyen per van csak Angliában – tudta meg a Mirror

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek