Aktuális

Oszter Sándor szenved a bíróságon

Bors

Létrehozva: 2018.06.12.

Bár jó formában van, 69 évesen nagyon megviseli a színészt, hogy órákat kell ülnie levegőtlen tárgyalótermekben. Amint lehet, kávéért siet és összerogyva hűsöl a levegőn.

Egyre nehezebben viseli a bírósági hercehurcát Oszter Sándor, akinek kedd delelőtti programja ismét a vádlottak padja volt. Mint tudott, vádlottársaival együtt befolyással való üzérkedés miatt folyik ellene eljárás, és az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért rá. Míg a múltkori alkalommal saját védőbeszédje alatt is elszunyókált, most igyekszik éber maradni, de nehezen megy neki. Ez nem is csoda, a Thököly úti bíróság termeibe ugyanis tűz a nap, és se légkondícionáló, se semmilyen légmozgás nincs, így a legfiatalabb ügyész és hallgatósági tag is a hőségtől szenved a több órás beszédek alatt. 69 évesen pedig ez valószínűleg még nagyobb problémát jelent.

A színész már az ingjét is kigombolta, hogy kicsit jobban érezze magát, a tárgyalás szünetében pedig nehézkesen kóválygott ki a teremből, és azonnal a büfébe sietett, hogy egy adag kávéval frissítse magát. Ezután pár másodpercig a bíróság előtt álldogált, majd a lépcsőre lerogyva hűsölt tovább.

– Nehezen bírja mindenki, de Sándort kemény fából faragták! – mondta el a Borsnak Oszter ügyvédje, dr. Balogh Gábor, akinek szavaira a színész is egyetértően bólogatott. Ő maga nem szeretett volna nyilatkozni, de munkatársunknak adott pár szavas válaszaiból és gesztusaiból egyértelműen az jön le, hogy fizikailag is nehezen bírja már ezt a tortúrát, és csak azt várja, hogy végre ítélet szülessen az évek óta húzódó perben.

És bár a sajtónak nem, az utolsó szó jogán a bíróság előtt felszólalt a színész.

– Nem tartom magam bűnösnek és csatlakozom az ügyvédem által elmondottakhoz – szögezte le magabiztosan Oszter, akinek ügyében csütörtökön ítélet várható.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek