Aktuális

Ön bevállalna egy meztelen bringás felvonulást? merész fotók

Bors

Létrehozva: 2018.06.11.

Újra levetkőztek a bringások világszerte! Több ezren kerékpároztak festett testtel a görögországi Thessalonikiben és Mexikóvárosban, de Londonban is volt meztelen kerékpáros felvonulás.

Az eseményt a nudista kerékpáros világfelvonulás részeként tizenegyedik alkalommal szervezték meg. Az első 2002-ben Canadában, Vancouverben zajlott, azóta a Föld minden szegletére átterjedt. 2010-re 17 ország 74 városában lett népszerű. A látvány megdöbbentő lehet az utca emberének. Sokan teljesen meztelenül, néhányan egy-egy leheletnyi ruhában, például flitterből kirakott melltartóban, mások teljes ruházatot, rövidnadrágot és topot magukra festve tekertek.

Chrissy (@chrissyc_yoga) által megosztott bejegyzés,

Többen sapkában, kalapban, cilinderben vagy éppen napszemüvegben, fejhallgatóval, hátukon hátizsákkal hajtották a kétkerekű járművet, kezükben zászlót lengetve.

Néhányan a kerékpáros ülésben gyereket és a bringához kötve kutyát is vittek magukkal. Az egyik legtalálóbb testfestés az „Így születtünk” – azaz meztelenül – felirat volt. Az eseményről a Daily Star számolt be.

Damien Stark (@damien_stark) által megosztott bejegyzés,

A meztelen bringások az extrém felvonulással szeretnék felhívni a figyelmet a kerékpározás egészséges és környezetvédő előnyeire. Azt állítják, az utak nem elég jók és a kerékpárutak a világ legrosszabb útjai. A honlapjukon a szervezők azt írják: Meztelen testünkkel szembenézünk az utakon zajló gépkocsiforgalommal, felfedjük a kerékpárosok és a gyalogosok utcai sebezhetőségét és megvédjük a méltóságunkat.

Max Carey (@maxrileycarey) által megosztott bejegyzés,

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek