Aktuális

Nem adományozhat többet: börtönnel fenyegetik a Sperminátort, ha több ondót csapol – videó18+

Bors

Létrehozva: 2018.06.19.

Külön az ő spermájára várnak az izraeli kórházakban, a minisztérium megelégelte.

Furcsa szenvedélye miatt bírálják a Sperminátor becenevű amerikai zsidó férfit, Ari Nagelt. A 42 éves matematikatanár, aki aktív spermadonorságáról híresült el, több tucat gyermek biológiai apja.

Bár a szabályzat szerint névtelennek kéne maradnia, ő szembe ment az előírással, s szinte az összes gyerekkel tartja a kapcsolatot, rendszeresen meglátogatja a családokat, még anyagi támogatást is nyújt nekik. Gyakran rendez játszórandikat, ahol a féltesókat összehozza, mondván mennyire fontos a testvéri kötelék, számolt be róla a New York Post. Nagel egyébként családos: felesége van és három közös gyermekük.

Évekkel ezelőtt az első „adományával” egy izraeli nőt termékenyítettek meg, ám az országban most betiltanák a tevékenységét. A helyi egészségügyi minisztérium ugyanis nem nézi jó szemmel, hogy nem tartja be az anonimitást kérő szabályt, s azt sem tolerálják, hogy a férfi átlépte a megengedett adományozások számát is. Nagel az elmúlt tizenkét hónapban háromszor repült az országba mintát adni, ám a minisztérium döntése szerint a magánklinikán december óta több nőt is el kellett utasítaniuk, akik kifejezetten az ő hímivarsejtét kérték. A férfit most azzal fenyegetik, hogy letartóztatják, ha újra adományozna.

Sperminátor a világ több országában, például Amerikában és Angliában már 33 gyermek világra jöttét támogatta meg, heten közülük az elmúlt egy évben születtek, s további tíz bébi jön világra még idén.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek