Aktuális

Halálfejes pólóban fogták el a szabadbattyáni méregkeverőt

L. B.

2018. június 6. szerda 05:10

<p>Egy új kapcsolat reményében dönthetett a nő Károly módszeres megölése mellett. A gyógyszereket egy patikus barátnője szerezhette be Évának, akit halálfejes pólóban kaptak el a zsaruk.</p>

A legszövevényesebb krimikbe illő bűncselekmény rázta meg a négyezer lelket számláló Fejér megyei kistelepülés, Szabadbattyán életét. Az 51 éves N.-né Éva bestiális cselekedetre szánta el magát. Férjével ördögi módon, méreggel végzett: a gyilkos pirulákat április óta adagolta neki. N. Károly június elsején meghalt, a rendőrök egy nap­pal később gyanúsítottként hallgatták ki a feleségét, aki mindent beismert.

Furcsán viselkedett

– Néhány hete egyik éjjel kóborolt az utcában. Összevissza hadovált, láthatóan zavartan viselkedett, a polgárőrségnek kellett odamenni hozzá. Sárgás színe is volt mostanában, a kollégája javasolta neki, hogy menjen orvoshoz – mondta a Borsnak a család egyik közeli barátja. De ez még nem minden: a szerencsétlenül járt férfi a halála előtt olyan állapotba került, hogy a leállósávban szétverte belül a kocsiját. A sebváltót elhajlította, az irányjelzőket letörte. A rendőröknek kellett közbelépniük.

Jómódban éltek

Éváék rendkívül jól éltek. Impozáns házukat 15 éve húzták fel, az udvarban rengeteg virág pompázik. A dolgos 63 éves családfő szobafestőként vitt egy vállalkozást társával, szabadidejében a portájukat csinosítgatta. Éva varrónő, az utóbbi időben pedig biztonsági őrként dolgozott. Csendesen éltek, rendkívül zárkózottan. Gyereket egy betegség miatt nem tudtak vállalni, rokonaikkal nem tartották a kapcsolatot. Éva éjszaka melózott, férje holttestére is a munkából hazaérve „talált“. Egy hatalmas sikollyal jelezte, hogy baj történt. Aztán jöttek a helyszínelők.

A nő szeretőt tartott

Éva szeretett otthonról eljárni, táncolt is. Úgy tudjuk, a káliumot tartalmazó gyógyszereket egy patikus barátnőjétől szerezte be, őt a rendőrség már kihallgatta.

 – Károly az utóbbi időben már lassan és vontatottan beszélt, olyan volt a hangja, mintha be lenne kábítószerezve. A magas vérnyomásával magyarázta, sajnos, beértük ennyivel – mondta lapunknak Károly egyik barátja, aki órákkal a halála előtt beszélt vele utoljára. Együtt jártak horgászni a Balatonra. Információnk szerint a gyilkos asszony már jelezte, hogy elválna a férjétől, ugyanis egy harmadik ember közbejött. A vagyon egyben tartása miatt dönthetett a gyilkosság mellett. De a gyógyszerek csomagolását a kukába dobta, amiket a rendőrök megtaláltak.

Félmosoly az arcán

Évát kedden két rendőr kísérte a Székesfehérvári Járásbíróság épületébe, hogy a letartóztatásáról döntsenek. A nő egy halálfejes pólót viselt, ebben kapták el a rendőrök. A rendőrségi furgonból feltűnő félmosollyal szállt ki, strandpapucsban cammogott végig a bíróság folyosóján. A tárgyalására unottan várt, a fényképezőgépek kattanására egy-egy grimasszal reagált. 

Előre kitervelt emberöléssel gyanúsítják, az előzetes letartóztatását szökés, valamint a bizonyítékok megsemmisítésének veszélye miatt harminc napra el is rendelték. Ügyvédje nem fellebbezett, így a döntés jogerős. Az ügyészség szerint Éva ráadásul egyszer a kádban akarta vízbe fojtani bódult férjét. Múlt pénteken végül Károly szíve megállt a sok gyógyszertől.

További cikkek

Covid

Müller Cecília: Tízből kilenc megbetegedést már az omikron variáns okoz - videó

Stop

Ennek a 4 intézkedésnek nagyon sok magyar fog örülni

Ez is érdekelhet

life.hu

Meghökkentő fotók: G.w.M. felesége néhány évvel ezelőtt Kulcsár Edina óriási rajongója volt

metropol.hu

Most kiderül, miért is lehet hálás a Bak

origo.hu

Meghalt Michel Subor, Godard A kis katona című filmjének sztárja

hirtv.hu

Meghalt egy 7 éves kisfiú egy születésnapi tortázás után

delmagyar.hu

Hónapok óta nem alszik, hetek óta kórházban van Rúzsa Magdi

origo.hu

Napokon belül itt van Európában a Redmi Note 11 széria

mindmegette.hu

9 egyszerű sajtos-csirkés tészta, amiből garantált a repeta

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

kemma.hu

Többen rosszul lettek a komáromi akkumulátorgyárban - kivonultak a tűzoltók

ripost.hu

"Elég volt ebből..." - az asztalra csapott Lékai-Kiss Ramóna férje a kézisek miatt

mandiner.hu

Megtört és bevallotta tettét a Futórózsa utcai gyilkos

origo.hu

Megerőszakolt egy nőt, kilenc évre börtönben megy a Real Madrid korábbi sztárja