Aktuális

120 késszúrással gyilkolta meg nagyapját, majd fehérítőbe áztatta a holttestét 18+

Bors

Létrehozva: 2018.06.19.

Karácsony reggelén végzett brutális kegyetlenséggel a nagyapjával egy nő, a 120 késszúrást gyermekkori bántalmazással magyarázza.

Lindsey Fletchert életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a bíróság mert 120 késszúrással lemészárolta nagyapját, majd fehérítőbe áztatta holttestét doncasteri otthonukban tavaly a szeretet ünnepén.

Az egyébként drogfüggő 39 éves asszony azzal indoklolta a Michael Eaton meggyilkolását, hogy gyermekkorában szexuálisan bántalmazta őt, és újra erre készült. A bántalmazásokról azonban sohasem beszélt a szüleinek, de a rendőrségnek sem jelentette.

Fletcher a gyilkosság után a 12 éves lánya segítségével vetkőztette le a férfit, majd tüntette el az egykoron futárként dolgozó 72 éves férfi véres ruháit egy szemétdobon, illetve a közeli folyóban.

– Ha Eaton valóban zaklatta őt szexuálisan még gyermekkorában az elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan, ám nem ad felhatalmazást a hidegvérű gyilkosságra – mondta Dafydd Enoch ügyész, majd arra is kitért, hogy a nő azért élt a férfi házában, hogy ne kelljen lakbért fizetnie, illetve könnyen pénzhez jusson általa – írja a BBC.

Fletcher miután 120 – zömmel halálos – késszúrást ejtett a férfi felsőtestén, fején és nyakán, fehérítőbe áztatta a holttestet azt remélve, hogy így megsemmisítheti a nyomokat. A nő közeli ismerősei szerint korábban többször hangoztatta, hogy megöli nagyapját, de sose hitték, hogy valóban komolyan gondolja.

Lindsey Fletcher életfogytiglani börtönbüntetést kapott a különös kegyetlenségből elkövetett emberölésért, legkorábban 12 év múlva szabadulhat. Azt, hogy az áldozat valóban bántalmazta őt gyermekkorában, illetve tavaly karácsny reggelén, nem sikerült kideríteni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek