Aktuális

Időutazó állítja: a Mars a kínaiaké lesz - fotója is van róla

Bors

Létrehozva: 2018.05.31.

<p>Ismét kiállt a nyilvánosság elé valaki, aki azt állítja: már járt a jövőben. Sőt, nem csak értékes információkat, de valami mást is hozott onnan magával.</p>

Van a YouTube-on egy csatorna, amit minden összeesküvéselmélet-megszállottnak és időutazás-fanatikusnak követnie kell: Az ApexTV most egy olyan, Grúziában született, ám később Londonba költözött 37 éves nővel készített riportot, aki azt állítja: nem elég, hogy járt a 38. században, de a Marsra is eljutott - sőt, még egy fényképet is visszahozott onnét, amit készséggel meg is mutatott a nagyérdeműnek.

Mary - mert ezen a néven mutatkozik be a videóban az eltorzított hangú, kitakart arcú nő - azt állítja, a távoli jövőben a Mars Kína tulajdonában van köszönhetően egy olyan szerződésnek, ami biztosítja, hogy csak ők élhetnek a vörös bolygón, cserébe értékes fémeket bányásznak, és szállítanak a Földre. Mindenki más - ahogy ő is - csak turistaként fordulhat meg ott, de le nem telepedhet.

Félreértés ne essék: még véletlenül sem szeretnénk azt sugallni, hogy akár csak a legkisebb valóságalapja is van annak, ami a videóban elhangzik - pláne, miután láttuk a Marson készült “hitelesítő fotót” -, az azonban elképesztő, mennyien állnak elő hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb időutazós történetekkel. A közelmúltban egy fickó azt állította, kezet fogott másik idősíkból származó önmagával, egy másik pedig azt, hogy a CIA megbízásából ugrál oda-vissza az időben - és akkor arról a wyomingi esetről még nem is beszéltünk, amikor egy brutálisan elázott férfi azzal magyarázta saját részegségét, hogy ez az időutazás egyetlen módja.

Mary vallomását persze nyugodtan végignézheti bárki, aki szeretné, teljes hosszában:

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek