Aktuális

Orbán Viktor: Sorsdöntő szavazás vár ránk

Bors

Létrehozva: 2018.04.06.

Jövőt választ Magyarország vasárnap. Rendhagyó módon nem Budapesten, hanem Székesfehérváron zárta országgyűlési kampányát a Fidesz. Azért került a városra a választás, hogy súlyt adjanak az eseménynek.

Forrás: Bánkúti Sándor

Orbán Viktor beszédében arról szólt, hogy a történelem megtette a magáét, most rajtunk a sor, hogy cselekedjünk, ítéljünk jó és rossz felett, vagyis válasszunk.

– Ha pedig ez megtörténik, akkor hétfő reggel egy más országban ébredhetnek az emberek, az élet minden területén megkezdődhet a változás – mondta a kormányfő, aki hangsúlyozta: eszük ágában sincsen lezárni a választási kampányt, egy utolsó nagy hajrát akarnak indítani, mert a választás mindig a végén dől el.

A legnagyobb veszély

Orbán szerint a legnagyobb veszély, hogy bevándorlók milliói fenyegetnek délről, és Brüsszel egy spekuláns segítségével be akarja telepíteni őket. A kormányfő kitért arra is, hogy nyíltan beszélni kell arról, hogy Brüsszelben, az ENSZ-ben és Soros György műhelyében milyen jövőt szánnak nekünk.

Erőszakot hoz a migráció

– Az első 10 ezer bevándorlót még idén be akarják telepíteni, és nekünk kell eltartani őket – mondta a kormányfő. Ahol van tömeges migráció, ott a nőket erőszakos támadások fenyegetik.

– Éppen ezért sorsdöntő választás lesz április 8-án, mivel nemcsak képviselőket, hanem jövőt is választunk – jelentette ki a miniszterelnök.

El akarják venni az országunkat

Orbán Viktor szerint 1990-ben volt utoljára ekkora tétje a választásnak. – El akarják venni az országunkat, mivel idegen érdekeket kiszolgáló ellenzéki pártokat akarnak hatalomra juttatni. Ezek a pártok elfogadnák a kötelező kvótát, és kiszolgáltatnák az országot – mondta Orbán Viktor. – Ha a határokat megnyitják, akkor már nincsen visszaút – figyelmeztetett. Még a német kancellárnak sem áll hatalmában visszafordítani a történelmet, tette hozzá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek