Aktuális

Kimba ormányáról zsákolt René, az artista a kosárpályán - videóval

Hu-Zo

Létrehozva: 2018.04.17.

Fantasztikus zsákolást mutatott be elefántja ormányáról a Magyar Nemzeti Cirkusz fiatal artistája. A nyaktörő mutatványon ámul most a fél világ.

Forrás: Bors

Egy nyíregyházi játszótér kosárlabdapályáján pattogtatott Kimba nevű elefántjával a 21 éves René Casselly Jr. A Magyar Nemzeti Cirkusz ugyanis épp a városban jár a társulattal, és fiatal művészük is fel fog lépni hatalmas ormányos barátjával.

Ezen a pályán gyakoroltak, amikor az elefánt egyszer csak földig hajolt, majd hagyta, hogy René nekifutásból az ormányára ugorjon. A ruganyos szaglószervről lendületet kapó artista pedig egészen a kosárgyűrűig repült, s látványos zsákolással zárta le a rövid mutatványt.

A produkcióról felvétel készült, ami az interneten hatalmas nézettséget produkált, és a nemzetközi sajtó, így a brit Daily Mail is beszámolt róla.

– Két-három évesek voltak az elefántok, Betty, Kimba, Mambo, Nanda és Tonga, amikor René édesapjához kerültek. A fiú együtt nőtt fel velük, szinte a családtagjainak számítanak – avatta be a Borsot ifjabb Richter József, a világ legfiatalabb cirkuszigazgatója. 

A társulat gyakran megy erdei sétára az ormányosokkal, és mivel Nyíregyházán a cirkuszi sátor mellett épp egy palánkos játszótér volt, oda is átmentek. Az egész jelenet teljesen spontán játszódott le.

– Hirtelen jött az ötlet, hogy kerítsünk egy labdát. Kimba háttal a palánknak féltérdre ereszkedett, René nekifutott, az elefánt az ormányával a levegőbe repítette, és jött a csont nélküli zsákolás.

A nővére lélekjelenlétén múlt, hogy mindezt rögzítse is egy kamerával. Renének egyébként, aki a feleségemnek, Merrylunak az öccse, az előadásunkon is van olyan száma, ahol Kimba a levegőbe repíti. Ezt láthatóan az elefánt is jó játéknak tartja – mondta József. A produkció annyira jól sikerült, hogy szombat este, a cirkusz világnapján elôadják majd debreceni műsorukban is.

A játszótéri produkcióról készült felvételt itt tekintheti meg: 

Magyar Nemzeti Cirkusz Hivatalos Oldala - Hungarian National Circus

René Casselly és elefántjai mindig vevők egy kis szórakozásra! :D Ha tetszik a videó, osszátok meg! 😍🐘🐘 MÁR CSAK MA NYÍREGYHÁZÁN! 11 és 15 ÓRAKOR!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek