Aktuális

Börtönbe zárták a debreceni nőverőt, szabadulása után brutális bosszút állt exén

Bors

Létrehozva: 2018.04.09.

Szerelme bántalmazásáért került korábban börtönbe az a debreceni férfi, aki szabadulása után pár hónappal nem csak volt szerelmét, de annak édesanyját is brutálisan megkéselte.

Forrás: Illusztráció

A férfi és a nő korábban együtt éltek, a férfit azonban lecsukták, mivel többször is bántalmazta szerelmét. Mikor 2016 őszén szabadult, szinte azonnal felkereste a nőt, aki ismét visszatért a férfihez. Annak ellenére is kitartott erőszakos párja mellett, hogy a nő rokonai már nem bírták elviselni a férfi agresszív viselkedését, így el kellett menniük otthonról, és ezután hajléktalanként éltek Debrecenben. Nem sokkal később a nő anyja is csatlakozott hozzájuk, és így hárman foglaltak el önkényesen egy rozoga házat. 

A férfi azonban ezek után sem állt le a kegyetlenkedéssel, az egyik ilyen megmozdulásából pedig nem sokkal később, kis híján végzetes tragédia lett: egy vita után ugyanis először a nő lefekvéshez készülődő, mit sem sejtő anyját rúgta fejbe, majd egy hatalmas késsel barátnőjének esett, és össze-vissza szurkálta az asszonyt. Az őrjöngő férfi ezután az idősebb nőt is megkéselte, majd kiugrott az ablakon, és elrohant. Nem sokkal később azonban visszatért, de nem segíteni: ugyanis mikor látta, hogy a két asszony még él, újra nekik rontott, mindkettőjüket tovább szurkálta a mellkasukon, nyakukon és a hátukon.

Bár ezután is elmenekült, a rendőrök ekkor már elfogták. A két nő a csodával határos módon és a gyors segítségnek köszönhetően életben maradt, azonban életveszélyesen megsérültek, a szúrt sebeken kívül volt szerelmének a bordái sorozatban eltörtek, ahogyan az állkapcsát is szétzúzta.

A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség a férfi ellen különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt emelt vádat a Debreceni Törvényszéken. A vádiratban fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabását indítványozták, továbbá indítványt tettek arra, hogy a törvényszék az elkövetés eszközét kobozza el.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek