Aktuális

Útszélén hagyta haldokolni a nőt és a gyermeket - Megtébolyodott, amikor megtudta, kik voltak az áldozatok

Bors

Létrehozva: 2018.03.30.

Forrás: Pixabay

Egy cserbenhagyásos gázolás nyomán az elkövető teljesen becsavarodott, az őrülettől ordibált, amikor megtudta, hogy a nő és a gyermek, akiket elgázolt és otthagyott az út szélén haldokolni, a saját felesége és fia volt - adott hírt róla a Mirror.

'Driver distraught to learn woman and child he'd run over were his wife and son'

A hit-and-run driver caught by police was distraught to learn that the woman and child he had run over and left to die were his own wife and son, according to reports. The driver surnamed Zhang had reportedly fled the scene of the accident without stopping - not realising that the electric scooter he'd collided with was his wife's.

Az eset a kínai Shandong tartomány Zibo városában, egy kivilágítatlan útszakaszon történt pár napja, késő este. A csupán a családi nevén emlegetett gázoló neve Zhang. A szemtanúk szerint fékezés nélkül elhagyta a helyszínt, miután áthajtott egy elektromos robogón, és a rajta ülő nőn és gyermeken.

Környékbeliek rohantak az áldozatok segítségére és hívták a mentőket és a rendőrséget, helyi idő szerint este 10.30-kor.

A hatóságok bevitték Zhang feleségét és fiát a közeli kórházba, de a gyermeket nem sokkal később halottnak nyilvánították, miután az orvosok többször próbálták meg sikertelenül újraéleszteni. A fiatalasszony továbbra is életveszélyben van, súlyos sérülésekkel kórházban látják el.

Zhangot gyorsan utolérte a végzete. Még az éjszaka előállították a rendőrök és bevitték a kórházba. Ott teljesen összezavarodott és megtébolyodott, amikor szembesült vele, hogy kik is az áldozatai, mit követett el fiával és feleségével. Másnap a hatóságok elkísérték a baleset helyszínéhez, ahol tovább folytatta az őrjöngését.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek