Aktuális

Kétgyermekes magyar anyuka a fehérneműk királynője - szexi fotók

G. Sz.

Létrehozva: 2018.03.29.

<p>Egy magyar jogásznő merész fotóit bámulja az internet népe. A szexi anyuka hobbiból kezdett fehérneműket bemutatni, ma már saját márka létrehozását tervezi.</p>

Alig több mint egy év alatt nevet szerzett magának a hazai, sőt a nemzetközi fehérnemű­piacon egy 36 éves jogásznő. Dr. Patonai Andrea kétgyermekes anyukaként olyan szexi képeket töltött fel az Instagramra, hogy pillanatok alatt hatalmas követőtábort szerzett. Férjével, a hegesztőtechnológus Józseffel négy és fél éve költözött Németországba, és mivel két gyermekével gyesen van, úgy döntött, hogy a szabadidejében fehérneműbloggernek áll.

– Már jó ideje gyűjtöm a fehérneműket, és sok olyan sikertörténetet olvastam, amelyet az Instagram alapozott meg. A fehérnemű olyan téma, amely szerintem a nők minden korosztályát érdekli, és megfogalmazódott bennem, hogy miért csak a húszas éveik elején járó modellek képviselik a piacot, hiszen az érettebb nők is vásárolnak maguknak fehérneműt – meséli a Borsnak Andrea az azóta már közel 150 ezer követővel rendelkező oldalának koncepcióját.

A csinos Andreát férje fotózza, ami szerintük nagy előny, hiszen József mindenkinél jobban ismeri. A fotókon viselt fehérneműket Andrea vagy maga vásárolja, vagy a férjétől kapja, de oldala egyre nagyobb népszerűsége miatt több mint fél éve már rendszeresen kap ajándékba egyes márkáktól, tervezőktől, így a hobbijából már bevételt is elkönyvelhet.

A fitmama alakját a rendszeres sportnak köszönheti, bár edzései nagy részét a nappalijukban, olykor gyerekeivel a hátán végzi, de alkalom­adtán edzőterembe is jár, és az étkezésére is igyekszik odafigyelni. Mivel néhányan kételkednek Andrea természetességében, rendszeresen posztol videókat is, hogy mindenki láthassa, a hétköznapokban ugyanúgy néz ki, mint a fotókon. És, hogy mi a távlati célja az oldalával?

– Szeretnénk saját fehérneműmárkát létrehozni, amelynek minden egyes darabja a mellrák elleni küzdelemhez nyújt majd támogatást. Jelenleg gyesen vagyok a fiunkkal, aki kétéves – lányunk pedig hat, de bízom benne, hogy jövő ilyen­kor már a saját márkámmal dolgozhatok főállásban, amit Magyarországon magyar varrónők bevonásával hoznánk létre – mondja Andrea.  

Kapcsolódó jegyzetünk itt olvasható.

Feltört fiók

Csütörtök reggel kaptuk Andreától a szomorú hírt, hogy korábbi Instagram-fiókját feltörték, így kénytelen a nulláról újraépíteni korábbi rajongói bázisát. A közelmúltban egyébként nem csak ő esett a hackerek áldozatául: a napokban Kiss Ramóna és Tápai Szabina is hasonló esetről számolt be.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek