A homár az egyik legnemesebb alapanyag a konyhában, a tengeri ízeltlábú minden lakoma fénypontja lehet, ám az elkészítése már korántsem ínycsiklandó. Ugyanis ahhoz, hogy az emberi ízlés számára a legfinomabban legyen elkészítve, az élő állatot forrásban lévő vízbe kell tenni. A főzés ezen szakasza természetszerűleg teljesen kiakasztja az állatvédőket, és a svájci kormány szükségesnek érezte, hogy törvénnyel szabjon gátat az állatkínzó szokásnak.
Márciusban lép életbe a rendelkezés, amely megtiltja, hogy akár öntudatlan állapotban lévő, de élő homár egyedeket tegyenek forrásban lévő vízbe, így a svájci gourmet-éttermeknek már nincs sok idejük kitalálni egy másik főzési technológiát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.