Aktuális

Kende Péter: Juhász tűnjön el a közéletből!

Bors

Létrehozva: 2018.02.16.

<p>A BRFK vizsgálódik az Együtt elnöke ellen</p>

Forrás: MTI

Nyomozás Feljelentés-kiegészítést rendelt el a Fővárosi Főügyészség annak a beadványnak az ügyében, amely Juhász Péter, az Együtt elnöke ellen érkezett, miután kitudódott, hogy súlyosan bántalmazta korábbi élettársát.

Mivel a feljelentés adatai alapján a nyomozás elrendelése vagy a feljelentés elutasítása kérdésében nem lehetett megnyugtatóan állást foglalni, a kerületi ügyészség a feljelentés kiegészítését rendelte el, és annak teljesítésével a Budapesti Rendőr-főkapitányságot bízta meg – tájékoztatott a Fővárosi Főügyészség. Hozzátették, a feljelentés-kiegészítés határideje 15 nap, ami indokolt esetben további 15 nappal meghosszabbítható.

A feljelentés-kiegészítés alapja az a beadvány, amelyet Tényi István adott be az ügyészségre kényszerítés, súlyos testi sértés, kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértése miatt.

„48 kiló voltam, lenyomott a kanapéra és rám térdelt, megütött, már akkor feldagadt. Aztán nyugtatót és altatót adott, és még egy éjszakát ott töltöttem. Menstruáltam, ruhástul bőgtem, térdig véres voltam… nem tudtam felkelni”– mondta Juhász volt élettársa. Ezen kijelentések szerepelnek Tényi az ügyészséghez benyújtott beadványában is. Miként megírtuk, az asszony előbb a gyámhivatalhoz, majd  a II.-III. kerületi bírósághoz fordult.

Kende Péter ügyvéd szerint Juhász Péternek nincs helye a közéletben, és le kellene mondania. Erről a napokban az ATV-ben nyilatkozott.

– Juhász Péter maga írta a saját Facebook-oldalán, miszerint valóban dulakodás zajlott közte és az élettársa között. Szerintem ez innentől védhetetlen. Olyan helyzet nem fordulhat elő, hogy egy nővel dulakodásba kerülök.

– Mi kéne legyen a konzekvencia? – kérdezett vissza a műsorvezető.

– Most azonnal mondjon le mindenről és tűnjön el a magyar közéletből! Aki dulakodni szokott otthon, annak nincs keresnivalója a közéletben. Ha ti azt hiszitek, hogy azért, mert baloldali érzelmű ember vagyok, én oda fogok állni egy ilyen marhát védeni, akkor nagyon tévedtek – jelentette ki Kende Péter.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek