Aktuális

Kajacsatát rendezett a repülőn - kényszerleszállást hajtottak végre miatta

Bors

Létrehozva: 2018.02.13.

<p>Alaposan a pohár fenekére nézett a járat egyik utasa. Még az se tartotta vissza, hogy lekötözték.</p>

Kényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép az egyik utas miatt, miután a hölgy durván berúgott a nemzetközi járaton. A 30 éves Robin Ducore a JetBlue járatán utazott a Dominikai Köztársaságból New Yorkba, a gép azonban Washington DC-ben tett némi kitérőt az utas miatt. Ducore ellen a most emeltek vádat a júliusi eset kapcsán.

A vádiratból kiderült: Ducore négy pohár fehérbort hajtott le rövid idő alatt, majd elkezdte cirógatni egy másik utas fejét. Az egyik légiutaskísérő nagyjából ekkor érezte úgy, hogy ideje kissé kijózanítani őt, így ételt és vizet vitt neki - a nő azonban fogta a felszolgált kaját, és elkezdett vele dobálózni, majd nekiesett a stewardessnek. 

Hiába kötözték le, ez sem nagyon tartotta vissza - pár percen belül ugyanis újra szabad volt és őrjöngött. A kapitány ekkor döntött úgy: kényszerleszállást hajtanak végre a Washington Dulles nemzetközi repülőtér, ahol Ducore-t átadják a hatóságoknak - írja a Daily Mail.

A járat utasainak egyébként maximum a kényszerleszállást megelőző húsz percben volt némi nyugalma, az addig verekedő, dobálózó és káromkodó nő ugyanis ekkorra teljesen kidőlt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek