Aktuális

Járdán gázolta halálra a nyugdíjas bácsit a részeg, bedrogozott Krisztián

Bors

Létrehozva: 2018.02.18.

Két embert is elgázolt B. Krisztián, amikor részegen és bedrogozva hajtott rá a járdára a VIII. kerületben. Egyikük maradandóan sérült, míg másik áldozata a kórházban meghalt.

Délelőtt volt még csak, amikor tavaly januárban kocsiba ült a már akkor részeg B. Krisztián. A férfi olyannyira elvesztette a kontrollt a kocsija felett, hogy felhajtott a VIII. kerület egyik járdájára, ahol elgázolt egy 42 éves nőt és egy 86 éves férfit.

Miután Krisztián ráébredt arra, mit is tett, megpróbált elmenekülni: de a balesetet végignéző járókelők ezt nem hagyták, feltartóztatták, amíg a rendőrök a helyszínre nem értek. Kiderült, hogy a férfi nem csak alkoholt, de drogot is fogyasztott, mielőtt autóba ült, emellett a kocsija csomagtartójában nagy mennyiségű pirotechnikai eszközre bukkantak.

Bár a baleset mindkét sérültjét azonnal kórházba vitték, a bácsi életét már nem lehetett megmenteni, míg a nő ugyan túlélte a balesetet, de maradandó sérülést szenvedett.

A férfi ellen halált okozó járművezetés ittas állapotban és a segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak eljárást, a vizsgálatot azonban a napokban befejezték és a keletkezett ügyiratot vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek – írta a Police.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek