Aktuális

Hét éven át naponta megverték és megerőszakolták a fiatal lányt

Bors

Létrehozva: 2018.02.23.

<p>Törött csontokkal és egyéb súlyos sérülésekkel menekült el zsarnokától, akitől két gyermeke is született.</p>

Horrorfilm illő hét éven van túl egy 25 éves lány, akit fogvatartója először Törökországban, majd Oroszországban börtönzött be saját lakásába. Az ukrán Natasha Serebriy 18 évesen ismerkedett meg a nála három évtizeddel idősebb férfival, aki modellkarrier ígéretével édesgette magához a fiatal nőt. Ehelyett azonban valóságos rabszolgává tette. Törökországba költöztek, ahol a férfi elvette Natasha iratait, sehová sem engedte el egyedül, ha pedig neki volt házon kívül dolga, egyszerűen rázárta a nőre az ajtót. Az üzletember szinte napi rendszerességgel megerőszakolta, valamint meg is verte. Mindeközben megtiltotta, hogy a nő a családjával, a barátaival tartsa a kapcsolatot, mondván, hogy rossz hatással vannak rá. A nő két gyermeket is szült fogvatartójának az évek során.

A hatóságok szerint bizonyos szinten Stockholm-szindróma alakult ki a fogvatartott nőnél, aki főleg a kapcsolat elején maga is elhitte, amit a férfi állít: hogy minden az ő hibája... “Folyton azt mondta, hogy ez az egész az én hibám, neki pedig meg kell tanítania, hogy jól csináljam a dolgokat. Eleinte szerelmes voltam belé, és jobbá akartam vállni, hogy kedvezzek neki” - magyarázta Natasha, aki pár évvel ezelőtt már azt hitte, véget ér a rémálom. Ekkor jutott ugyanis a török hatóságok tudomására az eset: a nő hazamehetett Ukrajnába, a férfit pedig kiutasították az országból.

“Megtalált Kijevben, és azt mondta, nem számít, mit teszek, soha nem menekülhetek el előle. Soha, amíg életben vagyok. A kocsijába rángatott, és a gyerekeinkkel együtt Oroszországba vitt. Egy házban tartott Moszkva külvárosában két éven keresztül, 2018 januárjáig” - idézte fel második fogságát Natasha Serebry.

Végül úgy sikerült elmenekülnie, hogy hónapokig könyörgött a férfinak, hogy vigye orvoshoz - az üzletember pedig engedett neki - írja a brit Mirror.

A nő ekkor már csupán 38 kilós volt. Törött bordákkal, szegycsonttal, ujjakkal, belső szervi sérülésekkel látták el a kórházban, miután kimenekítették. A férfit jelenleg is keresik az orosz hatóságok.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek