Aktuális

Ékszerre és órákra utazott a ferihegyi tolvaj

Bors

Létrehozva: 2018.02.19.

Újabb rakodómunkás bukott le lopás miatt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren – adta hírül a rendőrség tegnap. A 44 éves vasadi férfi egy Londonba induló járat rakodása közben háromszor is kinyitott egy feladott bőröndöt. A nyomozók akkor érték tetten, amikor értékek után kutatott a csomagban.

A rakodómunkást gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, majd házkutatást is tartottak az otthonában. Kiderült, hogy nem ez lehetett az első ilyen akciója, a lakásban ugyanis minden bi­zonnyal a korábbi lopásaiból származó értékeket – parfümöket, ékszereket, órákat, mexikói pesót, orosz rubelt és fényképezőgépet – találtak.

Mint annak a Bors utánajárt: a múlt szombaton in­dult fokozott ellenőrzés miatt egyre nehezebb lopni Ferihegyen. A rakodók közül ezért feltűnően sokan inkább be­tegszabadságra mennek, mert így már nem éri meg nekik dolgozni. Két reptéri forrásunk is megerősítette, hogy azokról a rakodókról van szó, akik eddig csomaglopással egészítették ki jövedelmüket. Múlt szerdán ketten jelentettek beteget, csütörtökön hatan.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek