Aktuális

Búcsúvideó után ugrott a halálba a tinilány és 12 éves húga - videó

Bors

2018. február 21. szerda 19:30

A tizedik emeletről vetették a mélybe magukat a kamaszok. Tettük előtt mindketten közösségi oldalakon intettek búcsút.

Öngyilkosságot követett el két kamaszlány az oroszországi Izsevszk városában. A féltestvérek arról a tízemeletes épületnek a tetejéről ugrottak a mélybe, amelyikben laktak. A hatóságok úgy sejtik, tettük kiváltó oka az volt, hogy anyjuk rájött, hogy a 12 éves Maria Vinogradova egy fiatalkorú fiúval jár. A kamaszt állítólag rendkívül felzaklatta, hogy anyja nőgyógyászhoz ment vele.

Maria az ugrás előtt pár másodperccel posztolt egy képet a barátjáról, a következő búcsúüzenettel: “Bocsáss meg, kérlek! Annyira szeretlek. Találsz majd valaki nálam jobbat.”

Féltestvére, a 15 éves Anastasia Svetozarova pedig a háztetőről vett fel búcsúvideót, amiben elbúcsúzik szeretteitől. “Szeretlek titeket. Ez igaz. Nagyon-nagyon szeretlek titeket!”

Az orosz hatóságok egyébként jelenleg is vizsgálják a kettős öngyilkosság hátterét. Lefoglalták a lányok telefonjait és számítógépeit, hogy megvizsgálják, lehetett-e közük valamilyen - Kék Bálnához hasonlatos - öngyilkos Facebook-csoporthoz. Az orosz belügyminisztérium szerint ugyanis csak 2017-ben 1339 ilyen jellegű csoportot találtak a közösségi oldalakon - jegyzi meg a Daily Mail. 

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.suicidprevencio.hu oldalt!

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet