Aktuális

Tíz dolog, amit (valószínűleg) nem tudott a macskákról

Bors

Létrehozva: 2017.12.09.

Az átlag macskások többségének valószínűleg fogalma sincs, milyen különleges állattal él együtt valójában. Tudták például, hogy a cicák több száz féle hang kibocsátására képesek? Csak épp nem halljuk. 

– Különleges légzéskontrolljuk van, amely során ízlelik-érzékelik a levegőt. A grimasz is azt jelenti náluk, hogy éppen ízlelnek valamit 

– Nagyon érzékenyek a vibrációkra, ami azt jelenti, hogy 15 perccel előbb tudnak érzékelni egy földrengést, mint az ember

A tonhal a mi drogunk

Erzsébet Fenevadova híres magyar internetes celeb macska, mindig mindenről megvan a véleménye. Ezúttal is markánsan nyilatkozott a Borsnak:

– Valóban nem érezzük a cukor ízét, de a tonhalra, sajnos, ugyanúgy rá tudunk kattanni, mint az emberek a csokira. Az új könyvemben meg is írom, hogy Schobert Norbinak nem volt igaza abban, hogy a cukor vegyjele a kokainéra hajaz, mert sajnos a tonhal az igazi kábszi. Így lettem én is tonhalfüggő. Sajnos. A látásunk, a hallásunk jobb az emberénél, a természet pusztításáért pedig nem mi vagyunk a felelősek, hanem az ember. Nem beszélve arról, hogy bennünk az oroszlán vére csörgedezik, a ti ereitekben pedig a majomé. Kérdés van-e még?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek