Aktuális

Tini lányokkal kereskedett a középiskolai fociedző

Bors

Létrehozva: 2017.12.30.

Letartóztattak Sacramentóban egy fociedzőt, akit emberkereskedelemmel gyanúsítanak. A 34 éves Elan Seagraves elfogásakor a kocsijában ült egy 17 éves lánnyal, aki az áldozata lehetett – írta a KTLA.

A nyomozók azután kezdtek el vizsgálódni, hogy karácsonykor egy másik tinédzser lány azzal hívta fel őket, hogy ő szexuális erőszak ás emberkereskedelem áldozata. Azt mondta, hogy egy ház hátsó kertjében bujkál, és a férfi azt akarja tőle, hogy szexuális aktusban részesítse.

Seagraves egy középiskola fociedzője volt, de más diákcsapatokat is irányított, valamint játékvezetőként és Uber-sofőként is kereste a kenyerét.

A helyi seriff elmondása  szerint egyelőre nincs annak nyoma, hogy edzőként vagy sofőrként szerezte az áldozatait, de nincs kizárva, hogy a két lányon kívül további sértettjei is vannak.

Az internetre felkerült egy olyan videó, ahol a rendőröknek telefonáló 17 éves lány elmenekül a férfitől december 25-én hajnalban. Egy környékbeli házba kopogtatott be, szerencsére ajtót is nyitott neki Vihn Ta, akitől segítséget kért a lány, de azt nem akarta neki elmondani, hogy mi történt vele. „Nem láttam könnyet a szemében, de látszott hogy fél” – nyilatkozta Ta, akinek a tinédzser azt mondta, valaki követi. A lány bement a házba, és vagy 15 percig beszélt a rendőrökkel. Ezt követően kiérkeztek a rendőrök, akiknek elmondta a lány mi történt vele, ekkor hallotta azt Ta is.

„Kereskedett vele a stricije, aki követte őt. Azt is elmondta, hogy a stricijének van egy fegyvere is”. Ekkor hangzott el az is, hogy a lányt a kocsiban ülő másik fiatal győzte meg arról, hogy tartson Seagravesszel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek