Aktuális

Tiara születésekor azt kérdezte az anyja, biztos övé ez a gyerek?

Bors

Létrehozva: 2017.12.22.

Sophia Blake és Chistopher Perkins mikor összejöttek, és úgy döntöttek, gyereket vállaltak, tudták, hogy a kicsi bőrének színe az anyjáéra fog hasonlítani, vagyis fekete lesz. Az eszükbe jutott, hogy talál világosabb lesz, hiszen apja fehér, de amikor Tiara világra jött, Blake nem is hitte el, hogy a saját lányát adták a kezébe. Ugyanis Tiara fehér bőrű, kék szemű kislány lett - írja a Daily Mail.

A születése után azt hitték, majd sötétedni a fog a gyerek bőre, de nem így történt. A kislánynak az orvosok szerint egy a millióhoz volt az esélye arra, hogy fehér bőrű legyen. Az utcán legtöbben el sem hiszik, hogy a vér szerinti lánya, nyilvánvaló okokból. A nőnek egyébként van már egy 17 éves lánya egy másik férfitől, aki szintén fekete bőrű, vagyis amikor hárman vannak, az szinte befogadhatatlan az avatatlanok számára.

Amikor Tiara kisebb volt, még nem zavarta az anyukát, de ma már igen, mert a gyerek nem érti, miért nem hasonlít Blake-re. Az orvosok azt mondták, valószínűleg a a jamaicai anya felmenő között volt egy fehér ember, akinek a génjei most ütköztek ki. A nőt nemcsak az utcán, de az iskolában is kérdezgetik, ha orvoshoz mennek, akkor arra kíváncsiak a gyámja e a gyereknek vagy egy szociális munkás. Ezeket joggal unja az édesanya.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek