Aktuális

Piroska: Az utcán rabolták el a lányomat

Bors

2017. december 4. hétfő 04:10

Három éve nem adja fel a reményt annak a lánynak a családja, aki rejtélyes körülmények között tűnt el Kokadról. Édesanyja meg van győződve arról, hogy imádott lányát fogva tartják.

A 17 éves Nagy Noémi Mercédesz 2014-ben rejtélyes körülmények között tűnt el az alig hétszáz fős Kokadról. A lány egy novemberi délelőtt még vásárolni ment testvérével Debrecenbe. Az egész nap jókedvűen telt, sétáltak, nézelődtek, shoppingoltak, majd Noémi este hétkor még hazakísérte kisebbik testvére barátnőjét, aki alig pár utcára lakott tőlük. Noémi innen még édesanyját felhívta, hogy megnyugtassa: nemsokára hazaér. Azonban a lányt soha többé nem látták, telefonját hiába hívták, az már ki volt kapcsolva.

– Semmi előjele nem volt annak, hogy el akarna szökni itthonról. Eltűnése napján is vidám volt, jókedvű – magyarázta a Borsnak Piroska, a lány édesanyja. – A magatartásával is minden rendben volt, jól teljesített az iskolában, csecsemőgondozónak tanult. A barátai annyira szerették. Gyakorta előfordult, hogy társai inkább vártak egy járatot, csakhogy ugyanazzal a busszal mehessenek haza, mint Noémi. Attól félünk, hogy valaki akarata ellenére, csellel vagy erőszakkal vihette el, és azóta is fogva tarthatják. Az sem kizárt, hogy az országból is kivitték – mondta a kétségbeesett anya.

Piroska lapunknak azt is elmondta, hogy elmúlt években több helyről hallotta, hogy Noémit látták. Az édesanyja azt kéri: aki felismeri esetleg a lányát, azonnal értesítse a rendőrséget. 

– Már húszéves a kislányom. Az elmúlt három év maga volt a pokol, a születésnapjait is nagyon megszenvedte a család. De amíg élek, sohasem fogom feladni a reményt, hogy egyszer újra magamhoz ölelhetem. Az ajtónk nyitva áll előtte, szeretve és aggódva várjuk őt, bárhol van is. 

További cikkek

Gyilkosság

Brutális: Kislánya szeme láttára késelte meg barátnője a kétgyermekes apát

FÖLD

Borzasztó felfedezés: így fog elpusztulni a Föld

Ez is érdekelhet

she.life.hu

Ezt az 5 dolgot ki nem állhatják a pasik a nőkben

metropol.hu

Gáspár Győző is gratulált Kulcsár Edina új kapcsolatához, nem is akárhogyan- Fotó!

she.life.hu

Bárcsak újra láthatnám a tükörben azt, akit egykor a legjobban szerettem: önmagamat

szon.hu

Megrázó képek - szörnyű dolog történt ma délelőtt a Széna téren

origo.hu

Nem remekelt a Samsung Galaxy S21 széria

origo.hu

Lezárultak a bértárgyalások a MÁV-Volán-csoportnál

nemzetisport.hu

FTC: bejelentették a nigériai csatár szerződtetését – hivatalos

kemma.hu

Az országban elsőként az esztergomi kórházban lesz tb-finanszírozott oxigénterápia

vg.hu

Letartóztatták azt az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

origo.hu

Szabó István Hollywood magyar alapítójára emlékezett - videó