Aktuális

Leitatta a 22 évvel fiatalabb tinilányt a kecskeméti motoros, hogy szexeljen vele

Bors

Létrehozva: 2017.12.13.

22 évvel fiatalabb lánnyal akart szexuális kapcsolatot létesíteni egy kecskeméti motoros. A 16 éves, ittas lány nemet mondott, de a férfi mégis ki akarta használni az állapotát – írja a Zsaru Magazin.

Forrás: Pixabay

Egy 16 éves kecskeméti középiskolás bulizni indult július 1-én este. Anyja dolgozott, ezért a lány úgy gondolta, kicsit kitolja a megbeszélt hazamenetel időpontját. Elment egy olyan szórakozóhelyre, ami a környék motoros rockereinek a törzshelye.

– Barátnőjével mentek el a motoroskocsmába, ahol a vendégek sorra rendelték a söröket a fiatal lánynak – mondta a Zsarunak Bódog Zoltán alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztályának kiemelt fővizsgálója. – Szervezete viszont nem volt hozzászokva az alkoholhoz, éjfélre alaposan elázott. A kecskeméti K. Krisztián tette neki a szépet leginkább. A finoman induló udvarlás hamar átment szexuális ajánlatba. A lány ekkor még tudott magáról, visszautasította az ajánlatot azzal, hogy ő még szűz. Ráadásul szerelmes is, és nem a motorosba, csak szórakozni ment, nem pasizni.

Úgy tűnt, a motoros ezt megértette, de tovább rendelte a söröket. Majd amikor látta, hogy a lány már alig tud magáról, felajánlotta, hogy elviszi motorozni, hátha kiszellőzik a feje. A lány imádott motorozni, ezért nem mondott nemet. Hajnalban indultak el, de nem jutottak messzire, egy kukoricaültetvény mellett megálltak. K. Krisztián a jármű oldaltáskájából egy plédet vett elő, és újra szexuális ajánlatot tett. A lány erre ismét nemet mondott, ám ekkor már annyira rosszul volt, hogy képtelen volt védekezni, nem volt ereje a mozdulatainak. K. Krisztián ezt kihasználta, levetkőztette, hogy magáévá tegye. Majd egy órán át próbálkozott is ellenkezésre képtelen áldozatával. Nem a férfin múlott, hogy végül nem sikerült neki. Amikor megunta, visszavitte a lányt a kocsmába.

– Bár a lány ittas volt, emlékezett mindenre, és kijózanodva elmesélte a barátnőjének, mi is történt vele – folytatta az alezredes. – Hazament, kialudta részegségét, majd elmondta az édesanyjának is a történteket, aki a rendőrségre sietett vele. A feljelentés után azonnal orvos szakértő vizsgálta meg a kislányt, és megállapította: olyan tipikus, erőszakos közösülési kísérletre utaló hámsérülések vannak rajta, melyek teljesen alátámasztják az általa elmondottakat. A nyomozók a lány elmondása alapján megtalálták a helyszínt is, a kukoricás melletti nyomok is arra utaltak, a sértett jól emlékszik, hol és mi történt vele.

A kecskeméti rendőrök még aznap délután elfogták K. Krisztiánt, aki nem tagadta a közösülési kísérletet. Azt állította azonban, hogy minden a lány beleegyezésével történt, nem fenyegetőzött, nem erőszakoskodott. Ezt a zsaruk sem állították, azt viszont igen, hogy a fiatalkorú lánynál 22 évvel idősebb férfi visszaélt azzal, hogy a másik alkoholos befolyásoltsága miatt képtelen volt ellenkezni. A férfi ellen július 5-én lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a bíróság.

– Szexuális erőszak bűntette miatt indult ellene eljárás. A fiatalkorú sértett védekezésre és akarat kinyilvánítására képtelen állapotát kihasználva kívánt vele közösülni. Ez a büntetőjog szerint kimeríti az erőszak tényállását, még ha valóban nem is valósult meg a konkrét, hétköznapi értelemben vett erőszak – magyarázta a fővizsgáló. – Ráadásul a cselekményt egy 18. életévét még be nem töltött lány sérelmére követte el. Az sem lehet védekezés, hogy nem történt meg a közösülés, hiszen a jog szerint szexuális erőszaknak számít minden, ami nemi vágy felkeltésére alkalmas cselekménysor. Ez pedig ebben az esetben százszázalékosan, ráadásul bizonyíthatóan megvalósult.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt elrendelt eljárást december 13-án vádemelési javaslattal fejezte be, és az ügy iratait megküldte az ügyészségnek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek