Aktuális

Gyermekei kitartanak a felesége megölésével gyanúsított budakalászi apa mellett

Bors

Létrehozva: 2017.12.15.

A Blikk cikke szerint gyerekei nem fordultak el attól a férfitól, akiről a múlt héten derült ki, hogy 18 éve meghalt felesége halála kapcsán gyanúsítanak. N. Tamás a rendőrség gyanúja szerint 1999-ben a házuk udvarán lévő kútba lökte feleségét, majd lefedte, másnap pedig értsítette a tűzoltóságot, hogy felesége megfulladt.

A Blikk értesülése szerint az előzetes letartóztatásban lévő apa mellett két gyermeke kitart, mindent elkövetnek, hogy végre meglátogathassák.

– Tamás példás apukája volt mind a két, ma már felnőtt gyermekének. Mindent megtett értük, neki tényleg csak az volt fontos, hogy a csemeték boldogok legyenek. Azt nem tudom, miként fogadták, amikor ennyi év után kiderült, milyen körülmények között halt meg valójában az édesanyjuk. Tamásnak sem volt könnyű élete: az asszony italozása megkeserítette minden pillanatukat – mondta el a neve elhallgatását kérő ismerős.

Az eset kapcsán megírtuk, hogy az anya italozó életmódot folytatott, és a család korábban elvesztette első gyermekét, aki az anya felelőtlensége miatt szenvedett balesetet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek